Închide meniul

”Killer” Keșeru lovește din nou! Atacantul român, dublă pentru Ludogoreț în ultimul meci de campionat

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 noiembrie 2020, 18:12

”Killer” Keșeru lovește din nou! Atacantul român, dublă pentru Ludogoreț în ultimul meci de campionat

profimediaimages

Claudiu Keșeru a reușit o dublă pentru Ludogorets

Keșeru, aflat deja într-o formă foarte bună după golul marcat împotriva lui Tottenham și Jose Mourinho în Europa League, a reușit o dublă de senzație. El a marcat în minutele 45 și 78, iar celălalt gol al formației sale a fost înscris de Tchibota în minutul 65. Acesta a fost și scorul final, Ludogoreț impunându-se fără drept de apel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda evoluțiilor bune, Claudiu Keșeru nu a fost convocat la națională pentru cele trei meciuri ale ”tricolorilor” din luna noiembrie.

Cosmin Moți a fost și el integralist în echipă. Formația celor doi români este lider în clasamentul din Bulgaria, cu 26 de puncte după 12 etape disputate.

Claudiu Keşeru i-a dat emoţii lui Jose Mourinho

Claudiu Keşeru a marcat în meciul dintre Ludogorets şi Tottenham, din grupa J a Europa League. Atacantul român a înscris în minutul 50 al disputei din Bulgaria.

Veteranul de 33 de ani a avut un spirit de anticipaţie ieşit din comun. A profitat de o execuţie ratată a unui coechipier şi a şutat, din voleu, fără şansă pentru Joe Hart.

Reclamă

Keşeru a punctat într-un moment în care Spurs conducea cu 2-0. Harry Kane şi Lucas Moura au colaborat la cele două reuşite ale englezilor.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și