Închide meniul

"Kun Aguero de România" umileşte Dinamo. Vlad, pasă de gol la reuşita puştiului de 18 ani

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 18:46

"Kun Aguero de România" umileşte Dinamo. Vlad, pasă de gol la reuşita puştiului de 18 ani

Captură Digisport

  • Cristian Dumitru, primul gol în derby
  • Dumitru este pariul lui MM Stoica
  • Dinamoviştii, la pământ în derby

Cristian Dumitru a intrat pe teren în minutul în 58, în locul lui Adi Popa. Dumitru a contribuit din plin la golul marcat de Darius Olaru, pentru ca în minutul 82 să înscrie şi el în derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puştiul de 18 ani a primit o pasă direct de la Vlad şi, profitând pe bâlbăiala fundaşilor dinamovişti, l-a învins pe Piscitelli cu un şut pe jos.

Cristi Dumitru, pariul lui MM Stoica

Mi-aș dori foarte mult să-l readucem pe Cristi Dumitru. Cred foarte mult în el, a primit puține minute la Clinceni, fără să le reproșez ceva celor de acolo. Nu e normal ca un copil de 18 ani doar să se antreneze.

Reclamă

Mai bine joacă la echipa a doua la noi și face apoi pasul la prima. Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați”, declara Mihai Stoica, la Digi Sport, în ianuarie.

 

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 LIVE VIDEOBenfica – Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei 22:18 Xabi Alonso, prima reacţie după ce Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga: „Este ceva sănătos pentru fotbalul german” Vezi toate știrile
Pe același subiect
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 15 apr., 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!