Închide meniul

Kylian Mbappe, bonus uriaş promis de Real Madrid + Scandal făcut de fanii galacticilor din cauza salariului lui David Alaba

Reclamă

Publicat: 31 iulie 2021, 21:14

Kylian Mbappe, bonus uriaş promis de Real Madrid + Scandal făcut de fanii galacticilor din cauza salariului lui David Alaba

Kylian Mbappe, bonus uriaş promis de Real Madrid

profimedia

Kylian Mbappe, bonus uriaş promis de Real Madrid! Aşa vrea să-l convingă preşedintele galacticilor să vină gratis sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, bonus uriaş promis de Real Madrid

Florentino Perez i-ar fi promis o primă de instalare în valoare de 40 de milioane de euro, scrie El Mundo Deportivo.

Mbappe mai contract încă un an cu PSG. Din decembrie, el poate semna gratis cu Real. Dacă vor să-l transfere încă acest an, spaniolii ar trebui să achite 150 de milioane de euro.

Mbappe amână parafarea unui nou acord cu echipa pariziană. Strategia a funcţionat pentru Real Madrid în cazul lui David Alaba. Austriacul a refuzat prelungirea cu Bayern Munchen şi a ajuns liber de contract în această vară pe Santiago Bernabeu.

Scandal la Real Madrid din cauza lui David Alaba

Tocmai din cauza lui Alaba fanii lui Real s-au înfuriat pe Florentino Perez. Şeful madrilenilor a fost criticat pentru că nu a avut bani ca să-i păstreze pe Sergio Ramos şi Raphael Varane, în timp ce Alaba a primit aproape 18 milioane de euro la semnătură. Pe lângă această sumă, familia sa a încasat peste 6 milioane de euro, iar comisionul impresarului Pinhas Zahavi a fost de peste 5 milioane de euro, a dezvăluit Bild.

Reclamă

Der Spiegel a publicat şi salariul uriaş al lui Alaba: 440.000 de euro pe săptămână. Asta înseamnă că în cei cinci ani de contract austriacul are asigurate veniuri de 115 de milioane de euro!

Sergio Ramos îl sfătuieşte pe Kylian Mbappe să rămână la PSG

Fundaşul de legendă a lui Real Madrid, Sergio Ramos, care a plecat după 16 ani de pe Santiago Bernabeu, speră să poată face echipă cu cel mai scump jucător din lume.

„Nu îndrăznesc niciodată să spun ce ar trebui să facă cineva… din experiența mea, aș putea să-i dau sfaturi lui Mbappe în privat. Mi-aș dori să continue la PSG pentru că îmi place să joc alături de cei mai buni. Decizia de a rămâne sau de a pleca este foarte personală. Nu știu ce are Kylian în minte, dar el face diferența. Este foarte tânăr, avem aici o echipă foarte bună și are nevoie de jucători extraordinari în jurul lui. Eu pot să-mi aduc spiritul de câștigător… dacă îl pot ‘infecta’ şi pe el, atunci va fi un succes!

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid este una dintre cele mai bune echipe din lume și din istorie, iar jucătorii de valoare trebuie să treacă pe acolo într-o etapă a vieții lor. Totuşi, astăzi îl vreau pe Mbappe în echipa mea. Îmi doresc ca el să rămână aici„, a declarat Sergio Ramos, în urmă cu două săptămâni, citat de Marca.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și