Închide meniul

L-o fi sunat Gigi Becali? :) Marius Şumudică, trei schimbări la pauză în Mioveni – CFR Cluj. Ce jucători l-au dezamăgit

Publicat: 6 august 2021, 22:40

Reclamă
L-o fi sunat Gigi Becali? :) Marius Şumudică, trei schimbări la pauză în Mioveni – CFR Cluj. Ce jucători l-au dezamăgit

Marius Şumudică, trei schimbări la pauză în Mioveni - CFR Cluj

Hepta via Mediafax Foto / Flaviu Buboi

Marius Şumudică i-a copiat pe rivalii de la CFR Cluj. El a efectuat nu mai puţin de trei din cele cinci înlocuiri permise de regulament încă de la pauza meciului de la Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, trei schimbări la pauză în Mioveni – CFR Cluj

Antrenorul campioanei a decis să introducă mai mulţi titulari pe care îi menajase pentru returul cu Young Boys Berna din preliminariile Champions League.

Ciprian Deac, Cristian Manea şi Bilel Omrani au fost jucătorii care au intrat pe teren. Cei care l-au dezamăgit pe Şumudică au fost Valentin Costache, Mateo Susici şi Gabriel Debeljuh.

Nu a fost singura decizie cu care a surprins Marius Şumudică la meciul cu Mioveni din etapa a patra a campionatului.

Alex Chipciu, titular după ce i-a cerut scuze lui Marius Şumudică

Marius Şumudică l-a titularizat pe Alex Chipciu, la doar patru zile după ce mijlocaşul în vârstă de 32 de ani a fost în centrul unui scandal de proporţii.

Reclamă

Şumudică anunţase că l-a scos din lot pe Chipciu pentru că s-a luat la bătaie cu Otto Hindrich la antrenament, dar fotbalistul şi-a cerut scuze în mod public.

„Eu am mai spus… peste tot am mai fost în conflicte cu fel de fel de jucători. S-a întâmplat şi în Turcia, şi în Arabia. Nu sunt ranchiunos. A depins şi de grup, de staff. Eu consider că cine intră pe teren trebuie să-şi facă treaba şi să demonstreze că merită să fie în lotul campioanei„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Arlauskis ar putea rata returul lui Young Boys Berna

Antrenorul lui CFR Cluj are şi motive de îngrijorare. Portarul titular nu a putut juca la Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3

„Arlauskis are o contractură, a jucat cu ea la meciul tur cu Young Boys. Ne-a ajutat, chiar a făcut un meci foarte bun. Sperăm să-l recuperăm până marţi. Eu am încredere şi în Bălgrădean”, a precizat Şumudică.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și