Închide meniul

Marius Şumudică a explicat de ce l-a titularizat pe Alex Chipciu în meciul cu CS Mioveni. Probleme pentru Arlauskis!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2021, 21:22

Marius Şumudică a explicat de ce l-a titularizat pe Alex Chipciu în meciul cu CS Mioveni. Probleme pentru Arlauskis!

Chipciu va pleca de la CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

La patru zile după ce a anunţat că l-a scos din lot, Şumudică a decis să îl folosească pe Chipciu încă din primul minut al unui meci din Liga 1. Cei doi s-au împăcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a explicat de ce l-a titularizat pe Alex Chipciu

Eu am mai spus… peste tot am mai fost în conflicte cu fel de fel de jucători. S-a întâmplat şi în Turcia, şi în Arabia. Nu sunt ranchiunos. A depins şi de grup, de staff. Eu consider că cine intră pe teren trebuie să-şi facă treaba şi să demonstreze că merită să fie în lotul campioanei„, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Antrenorul campioanei are motive de îngrijorare. Nu s-a putut baza pe titularul de drept dintre buturi, Giedrius Arlauskis. Portarul lituanian are probleme medicale şi este incert chiar şi pentru partida decisivă cu Young Boys, din turul trei preliminar al UEFA Champions League.

Arlauskis are o contractură, a jucat cu ea la meciul tur cu Young Boys. Ne-a ajutat, chiar a făcut un meci foarte bun. Sperăm să-l recuperăm până marţi. Eu am încredere şi în Bălgrădean„, a precizat Şumudică.

Alex Chipciu s-a împăcat cu Marius Şumudică

Alex Chipciu s-a împăcat cu Marius Şumudică, după incidentul petrecut luni la antrenamentul lui CFR Cluj. Chipciu s-a bătut cu Otto Hindrich, după ce tânărul portar l-a lovit cu mingea în faţă. Mijlocaşul a spus că este prea nervos şi a părăsit antrenamentul, gest cu care l-a înfuriat pe Şumudică.

Reclamă

Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost o greșeală, mister (n.r. i se adresează lui Şumudică)! Primul pas a fost făcut să-mi cer scuze, apoi am vorbit cu Mister. Avem o relație lungă, datorită dânsului am rămas în continuare aici. Nu pot să fiu decât mulțumit pentru șansa oferită.

Am vorbit cu Otto imediat după incident, nu a fost atât de grav. A fost o lipsă de respect. Nu sunt pe lista UEFA, o să fac deplasarea și îi voi susține din tribună”, a declarat Chipciu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și