Închide meniul

La 40 de ani, Ovidiu Hoban a semnat un nou contract! Anunţul de ultimă oră făcut

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2024, 14:19

Reclamă
La 40 de ani, Ovidiu Hoban a semnat un nou contract! Anunţul de ultimă oră făcut

La 40 de ani, Ovidiu Hoban a semnat un nou contract! Este vorba de CFR Cluj, echipă de la care s-a retras din fotbal

Ovidiu Hoban, în timpul ultimului său meci la CFR Cluj / Profimediaimages

La 40 de ani, Ovidiu Hoban a semnat un nou contract! Este vorba de CFR Cluj, echipă de la care s-a retras din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hoban a fost prezentat oficial de CFR Cluj, echipa de la care s-a retras din fotbal. Hoban va fi antrenor la echipa U18 a clubului.

La 40 de ani, Ovidiu Hoban a semnat un nou contract

„Faceți cunoștință cu noii antrenori ai echipei noastre de tineret. Începând de astăzi, veteranul echipei noastre, Ovidiu Hoban, alături de Șerban Blidaru, profesor și antrenor, deținător al Licenței UEFA A, în cadrul Colegiului Național „Dinicu Golescu”, vor fi tehnicienii care vor coordona activitatea echipei de tineret. Le dorim multă baftă și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj U18”, a anunţat CFR Cluj pe reţelele de socializare.

Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal după CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0: „Îmi lasă un gust amar”

Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal anul trecut după meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 1-0, care le-a asigurat ardelenilor calificarea în Conference League. Mijlocaşul de 40 de ani a anunţat că îşi agaţă ghetele în cui după acel meci.

Hoban a cucerit cu echipa din Gruia cinci titluri de campion (2018, 2019, 2020, 2021, 2022) şi două Supercupe ale României (2018, 2020). A fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei ardelene.

Foarte emoţionant, nu prea am cuvinte. E un moment care îmi lasă un gust amar. Iubesc foarte mult acest sport şi, cu mare regret, trebuie să renunţ. Îmi pare chiar rău că nu mai pot continua. E decizia mea şi o să merg înainte cu ea.

Reclamă

Este un regret mare pentru că mi-aş fi dorit să închei cariera de fotbalist cu un trofeu, dar asta e, nu se poate mereu ceea ce îţi doreşti. Important e că am reuşit să ne calificăm în Europa şi sper să ajungă cât mai departe.

Încă nu ştiu, cred că nici nu ştiu cum mă cheamă. Nu ştiu pe viitor, mă opresc din fotbal şi o să fiu mai concentrat pe familia mea. Ăsta e principalul motiv pentru care renunţ din fotbal”, declara Ovidiu Hoban pentru digisport.ro.

Ovidiu Hoban, 30 de selecţii la echipa naţională

Ovidiu Hoban a adunat, de-a lungul carierei, 30 de selecţii la echipa naţională. A marcat un gol sub tricolor!

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a obţinut, cu emoţii, calificarea în turul 2 preliminar al Conference League, la ultimul meci al lui Hoban. Jucătorii antrenaţi atunci de Dan Petrescu nu au reuşit să înscrie în cele 90 de minute. Au şi jucat în superioritate numerică după cartonaşul roşu primit de starul lui Mititelu, Juan Bauza (68). În prima repriză de prelungiri, fundaşul Denis Kolinger a deschis scorul din centrarea perfectă a lui Petrila (97).

Până la final a fost eliminat şi Huyghebaert, belgianul care abia intrase pe teren. Au continuat să fie incidente pe teren. CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 1-0 şi să obţină calificarea în Conference League.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și