Închide meniul

A fost refuzat de o echipă din Liga 1 şi este la un pas de Real Madrid! Este văzut înlocuitorul perfect al lui Thibaut Courtois

Alex Masgras Publicat: 11 august 2023, 14:23

Reclamă
A fost refuzat de o echipă din Liga 1 şi este la un pas de Real Madrid! Este văzut înlocuitorul perfect al lui Thibaut Courtois

A fost refuzat de o echipă din Liga 1 şi este la un pas de Real Madrid

Yassine Bounou / Profimedia

A fost refuzat de o echipă din Liga 1 şi este la un pas de Real Madrid! Yassine Bounou, portarul celor de la Sevilla, este noua ţintă a madrilenilor. Formaţia de pe Santiago Bernabeu îşi caută portar, după ce Thibaut Courtois a suferit o ruptură de ligament la genunchiul stâng şi va fi indisponibil aproape tot sezonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semifinalist cu Maroc la Cupa Mondială din 2022, cariera lui Bounou, cunoscut în lumea fotbalului sub numele de Bono, putea să arate altfel. În 2015, el a fost în probe la Ceahlăul Piatra Neamţ, dar nu a fost păstrat în lotul moldovenilor.

A fost refuzat de o echipă din Liga 1 şi este la un pas de Real Madrid! Este văzut înlocuitorul perfect al lui Thibaut Courtois

În februarie 2015, Ceahlăul Piatra Neamţ a efectuat un stagiu de pregătire în Italia. Acolo, moldovenii l-au avut alături pe Yassine Bounou, actualul portar de la Sevilla. Marocanul, care avea 23 de ani la vremea respectivă, a fost în probe la fosta echipă din prima ligă a României, dar nu a fost păstrat la Piatra Neamţ.

Bono nu a apucat să debuteze în mod oficial pentru Ceahlăul. El a evoluat într-o singură partidă pentru formaţia din Piatra Neamţ, după care a revenit la Zaragoza, sub formă de împrumut. Marocanul a jucat în meciul amical din stagiul de pregătire de la Monterosi contra celor de la Lupa Roma Footbal Club, formaţie care evolua la vremea respectivă în al patrulea eşalon fotbalistic din Italia, potrivit zch.ro.

La vremea respectivă, Bono aparţinea de Atletico Madrid. La finalul sezonului respectiv, Ceahlăul Piatra Neamţ a retrogradat.

Reclamă

Marocanul născut în Canada, la Montreal, a ajuns la Atletico Madrid de la Wydad Casablanca. După perioada Zaragoza, Bono a ajuns la Girona, acolo unde a evoluat în perioada 2016-2019. În 2019 a fost împrumutat la Sevilla pentru un sezon, după care a fost cumpărat definitiv de la Girona pentru 4 milioane de euro.

Bono a fost unul dintre cei mai buni portari de la Cupa Mondială din 2022

Bono a scris istorie la Cupa Mondială din 2022, atunci când a ajuns alături de naţionala Marocului până în semifinalele turneului final organizat de Qatar. Marocanii au încheiat pe locul 4, după ce au pierdut finala mică cu Croaţia. La această performanţă a contribuit din plin şi Bono, care s-a numărat printre cei mai buni portari ai turneului, alături de argentinianul Emiliano Martinez şi croatul Dominik Livakovic.

Acum, portarul refuzat de Ceahlăul Piatra Neamţ poate prinde transferul carierei. După ce Thibaut Courtois s-a accidentat, Real Madrid îi caută înlocuitor belgianului. Acesta a suferit o ruptură de ligament şi va fi operat, fiind şanse mari să rateze tot sezonul din cauza acestei accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia de pe Santiago Bernabeu şi-a îndreptat atenţia către portarul câştigătoarei Europa League. Dorit de Real Madrid, Bono aşteaptă acum ca cele două cluburi să se înţeleagă în privinţa sumei de transfer. Potrivit espn.com, Sevilla cere 30 de milioane de euro pentru a îl lăsa pe marocan să plece.

Cotat la 12 milioane de euro pe transfermarkt.com, Bono a evoluat până acum în 140 de meciuri pentru Sevilla şi a păstrat poarta intactă de 58 de ori. În total, el a primit până acum 138 de goluri în toate competiţiile în meciurile disputate în tricoul andaluzilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și