Închide meniul

Acord între Barcelona şi Atletico! Jucătorul este aşteptat la Madrid pentru a semna contractul. Care este suma de transfer

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 20:19

Acord între Barcelona şi Atletico! Jucătorul este aşteptat la Madrid pentru a semna contractul. Care este suma de transfer

Acord între Barcelona şi Atletico pentru Memphis Depay

Memphis Depay pleacă de la Barcelona / Profimediaimages

  • Memphis Depay va semna cu Atletico Madrid
  • Suma pentru care îl vinde Barcelona

Transferul momentului în La Liga. S-a ajuns la un acord între Barcelona şi Atletico Madrid şi, în următoarele ore, se va realiza o mutare total surprinzătoare. Memphis Depay nu s-a acomodat pe Camp Nou şi va ajunge sub comanda lui Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul olandez în vârstă de 28 de ani va fi noul jucător al lui Atletico. Depay a intrat în ultimele şase luni de contract şi va fi cumpărat la preţ redus de gruparea din capitala Spaniei.

Acord între Barcelona şi Atletico pentru Memphis Depay

Barcelona a cerut iniţial o sumă cuprinsă între 6 şi 7 milioane de euro, dar şi-a redus la jumătate pretenţiile după mai multe ore de negocieri.

Reclamă

Jurnalistul specializat în transferuri, Fabrizio Romano, a dezvăluit că transferul va fi oficializat în scurt timp. Aproximativ 3 milioane de euro vor intra în conturile catalanilor. Atletico a fost singura echipă la care şi-a dorit Memphis Depay să ajungă în această iarnă.

Reclamă

De altfel, Memphis nu s-a prezentat la ultimul antrenament al Barcelonei şi ratează meciul cu Ceuta, din Cupa Spaniei. Xavi s-a ferit să anunţe ce se întâmplă cu jucătorul venit pe Camp Nou, liber de contract, în vara anului 2021.

Nu am nicio veste în legătură cu Memphis. Este un profesionist și sunt mulțumit de el. Este un jucător bun pentru vestiar. În principiu, eu mă bazez pe el. Nu este o situaţie simplă pentru Depay, dar nu ştiu dacă vrea să plece sau să rămână. Voi vorbi cu el„, a declarat Xavi la conferinţa de presă.

Potrivit mundodeportivo.com, Depay va semna cu Atletico o înţelegere valabilă până în 2025. Olandezul are o cotă de piaţă de 20 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În această ediţie de campionat, Memphis a fost rezervă de lux la Barcelona. A jucat în numai 2 meciuri din La Liga şi a marcat un gol. A mai adunat 15 minute în Champions League şi 75 în Cupa Spaniei. Antoine Griezmann şi Luis Suarez sunt ultimii jucători care au plecat de la Barcelona şi au semnat cu Atletico.

Barcelona a pus ochii pe un jucător de la Manchester City

Barcelona a pus ochii pe un jucător de la Manchester City. Ilkay Gundogan este dorit de către oficialii de pe Camp Nou, și poate ajunge gratis sub comanda lui Xavi.

Ilkay Gundogan a intrat în ultimele șase luni de contract cu Manchester City, iar oficialii „cetățenilor” nu i-au propus încă prelungirea înțelegerii. Mijlocașul evoluează la trupa de pe Etihad din 2016, când era transferat de la Borussia Dortmund.

Barcelona îi monitorizează situația lui Ilkay Gundogan, și speră să-l poată transfera la sfârșitul sezonului, sub formă de jucător liber de contract, anunță presa din Anglia.

Manchester City ar fi dispusă să-l cedeze pe internaționalul german, deoarece trupa lui Pep Guardiola încearcă să transfera un alt mijlocaș, de profil asemănător lui Gundogan. Mai exact, campioana Angliei îl are în vizor pe puștiul-minune Jude Bellingham, dar și pe alt internațional englez, Declan Rice.

Dacă City va reuși să se înțeleagă fie cu Borussia Dortmund, fie cu West Ham, pentru a obține semnătura unuia dintre jucătorii numiți mai sus, Ilkay Gundogan ar putea fi lăsat să plece.

Gundogan, în vârstă de 32 de ani, a devenit căpitan la Manchester City în actualul sezon, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din trupa lui Pep Guardiola. Mijlocașul cotat la 25 de milioane de euro a bifat 25 de partide în actuala stagiune, reușind să marcheze două goluri, și să contribuie cu pasă decisivă la alte două.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 15 apr., 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique