Închide meniul
EXCLUSIV

Agentul lui Radu Drăguşin a reacţionat, după ce spaniolii au scris că e aproape de Barcelona: „Ar fi o lovitură”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 decembrie 2023, 13:59

Agentul lui Radu Drăguşin a reacţionat, după ce spaniolii au scris că e aproape de Barcelona: „Ar fi o lovitură

Agentul lui Radu Drăguşin a oferit prima reacţie, după ce spaniolii au scris că e aproape de Barcelona

Radu Drăguşin, în Genoa - Juventus / Profimedia

Agentul lui Radu Drăguşin a reacţionat, după ce spaniolii au scris că e aproape de Barcelona. Cotidianul catalan Sport a scris în cursul zilei de duminică despre interesul catalanilor pentru fundaşul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin evoluează în prezent la Genoa, în Serie A, dar sunt şanse foarte mari să se transfere chiar în această iarnă. Pe lângă Barcelona, Drăguşin este monitorizat şi de alte echipe de top din Europa.

Agentul lui Radu Drăguşin a reacţionat, după ce spaniolii au scris că e aproape de Barcelona

Agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a dezvăluit că nu a fost contactat de cei de la FC Barcelona. Cu toate acestea, interesul pentru Radu Drăguşin este în continuare ridicat, fiind foarte multe cluburi care au întrebat de fundaşul român.

Până în acesst moment însă, Genoa, formaţia la care evoluează Radu Drăguşin, nu a primit o ofertă oficială.

„Nu ştiu nimic, habar nu am. Nu m-a sunat nimeni, nu m-a contactat nimeni. Nu mi-a zis nimeni de la club. Nu pot să zic nimic pentru că nu ştiu.

Reclamă

Discuţiile continuă cu toată lumea, dar nu e nimic concret. Nu avem o ofertă scrisă, toată lumea se uită, întreabă, dar deocamdată nu avem nimic concret. Şi în Anglia ar fi o lovitură să ajungă la echipele care s-au vehiculat, nu mai vorbim de Barcelona. Vom vedea zilele următoare dacă ne caută cineva”, a declarat Florin Manea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Radu Drăguşin, aproape de Barcelona! Anunţul presei din Spania

Radu Drăguşin e aproape de Barcelona! Anunţul a fost făcut duminică de spaniolii de la sport.es, care susţin că Xavi este în căutarea noului Araujo. Catalanii au însă o concurenţă acerbă din Premier League, pentru internaţionalul român.

Ibericii notează că Genoa nu va renunţa la fundaşul de 21 de ani pentru mai puţin de 30 de milioane de euro. Drăguşin are parte de un sezon senzaţional în Serie A, unul în care nu a încasat încă un cartonaş galben, în cele 16 partide disputate.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un om de bază la naţionala României şi are oferte concrete de la alte cluburi mari europene, mai ales din Premier League. Clauza de reziliere e de 30 de milioane de euro”, susţin cei de la sport.es.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și