Închide meniul
NEWS ALERT

Radu Drăguşin, aproape de Barcelona! Sport.es face anunţul momentului pentru fotbalul românesc

Dan Roșu Publicat: 17 decembrie 2023, 10:54

Reclamă
Radu Drăguşin, aproape de Barcelona! Sport.es face anunţul momentului pentru fotbalul românesc

Radu Drăguşin, aproape de Barcelona

Radu Drăguşin, în timpul meciului Genoa - Juventus 1-1 - Profimedia Images

Radu Drăguşin e aproape de Barcelona! Anunţul a fost făcut duminică de spaniolii de la sport.es, care susţin că Xavi este în căutarea noului Araujo. Catalanii au însă o concurenţă acerbă din Premier League, pentru internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ibericii notează că Genoa nu va renunţa la fundaşul de 21 de ani pentru mai puţin de 30 de milioane de euro. Drăguşin are parte de un sezon senzaţional în Serie A, unul în care nu a încasat încă un cartonaş galben, în cele 16 partide disputate.

Radu Drăguşin, aproape de Barcelona

„Este un om de bază la naţionala României şi are oferte concrete de la alte cluburi mari europene, mai ales din Premier League. Clauza de reziliere e de 30 de milioane de euro”, susţin cei de la sport.es.

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer de la Genoa

Întrebat despre ofertele care vin pe numele său, Radu Drăguşin a oferit un răspuns clar. Fundaşul de la Genoa a transmis că interesul altor formaţii reprezintă o motivaţie în plus pentru el.

De asemenea, stopperul naţionalei a mai declarat că ofertele sunt momentan doar zvonuri, şi nu se gândeşte prea mult la o plecare din Serie A. Întrebat şi care este dorinţa sa la final de an, Drăguşin a declarat că vrea doar să fie sănătos, pentru a putea ajunge cât mai departe în carieră.

Reclamă

„(N.r. Tu cum vezi lucrurile astea) Le văd ca pe o motivaţie pentru mine, înseamnă că ceea ce fac, fac bine. Pentru mine nu este principalul lucru la care mă gândesc, sunt doar zvonuri.

N.r. Care este dorinţa ta de final de an) În primul rând, să fiu sănătos, să mă duc cât mai departe în cariera mea”, a declarat Radu Drăguşin, într-un interviu pentru AntenaSport.

Radu Drăguşin este cotat la suma de zece milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Fundaşul român în vârstă de 21 de ani este titular indiscutabil la Genoa, bifând 19 meciuri pentru „grifoni” în acest sezon, reuşind să marcheze un gol şi să ofere un assist.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu, despre un eventual transfer al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Gică Popescu a fost uluit când a aflat că Radu Drăguşin e la un pas de transferul la Tottenham. Fost jucător al grupării din Premier League, „Baciul” l-a avertizat pe fundaşul central de 21 de ani că presiunea va fi cu totul alta decât cea de la Genoa.

”E minunat, un nou jucător la Tottenham. Sper să facă față. Premier League nu este un campionat ușor, e un ritm foarte ridicat, dar are calitățile necesare ca să crească și să facă față într-o asemenea competiție.

Fanii sunt foarte pretențioși, iar, când joci la un asemenea nivel, presiunea este extrem de mare. Suma de 30 de milioane este una importantă și mă bucur pentru el. Felicitări!”, a declarat Gică Popescu pentru iamsport.ro.

Gică Popescu a jucat pentru Tottenham în sezonul 1994-1995, înainte de a ajunge la Barcelona. Fostul „fundaş de fier” al Generaţiei de Aur a fost chiar şi căpitan pe Camp Nou.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și