Închide meniul

Al doilea transfer al verii realizat de Real Madrid! Întăriri pentru Carlo Ancelotti

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 13:07

Reclamă
Al doilea transfer al verii realizat de Real Madrid! Întăriri pentru Carlo Ancelotti

Al doilea transfer al verii realizat de Real Madrid

Joselu, în timpul unui meci la naţionala Spaniei/ Profimedia

S-a aflat care este al doilea transfer al verii realizat de Real Madrid. Joselu s-a înţeles cu „galacticii” şi va fi împrumutat timp de un sezon de la Espanyol, cu opţiune de transfer definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid l-a mai transferat în această perioadă de mercato pe Jude Bellingham, de la Borussia Dortmund.

Al doilea transfer al verii realizat de Real Madrid

Real Madrid a oficializat astăzi transferul lui Joselu. Atacantul va fi împrumutat de trupa de pe Santiago Bernabeu de la Espanyol, pentru următorul sezon, cu opţiune de transfer definitiv la finalul stagiunii.

Real Madrid i-a achitat suma de 500.000 de euro celor de la Espanyol, în schimbul lui Joselu, iar clauza pentru un transfer definitiv este de 1,5 milioane de euro, anunţă Fabrizio Romano.

„Real Madrid și Espanyol au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului Joselu pentru un an, cu opțiune de cumpărare la finalul sezonului.

Reclamă

Joselu s-a alăturat academiei de tineret a lui Real Madrid la vârsta de 20 de ani și a jucat două sezoane pentru Castilla, debutând la prima echipă în 2011. Joselu este un internațional spaniol, care tocmai a câștigat Liga Națiunilor 2023 cu țara sa”, se arată în anunţul postat de Real Madrid.

Joselu are 33 de ani şi a evoluat, de-a lungul carierei, la formaţii precum Newcastle, Hoffenheim şi Eintracht Frankfurt.

Zinedine Zidane, gata să revină la Real Madrid

Zinedine Zidane este gata să revină la Real Madrid. Antrenorul francez i-ar putea lua locul lui Carlo Ancelotti, însă nu din sezonul viitor, ci din 2024, atunci când tehnicianul italian este aşteptat să preia naţionala Braziliei.

Reclamă 4 / 0/3

Florentino Perez şi-a făcut planul, în cazul în care Real Madrid va rămâne fără antrenor. Preşedintele „galacticilor” vrea să-l readucă pe Zinedine Zidane pe Santiago Bernabeu.

Presa din Spania anunţă că „Zizou” ar putea prelua o funcţie în conducerea clubului. Mai exact fostul internaţional francez ar putea deveni consilierul preşedintelui de la Real Madrid.

Florentino Perez ia în calcul, de asemenea, şi faptul că Zinedine Zidane l-ar putea înlocui pe Carlo Ancelotti, pe banca lui Real Madrid, din sezonul 2024-2025.

Se pare că propunerea îl încântă pe „Zizou”, care pentru moment nu vrea să revină pe banca unei echipe, din postura de antrenor.

Jude Bellingham a fost prezentat oficial la Real Madrid

Jude Bellingham a fost prezentat oficial la Real Madrid. Noul fotbalist al „los blancos” a primit numărul unei mari legende a formației din capitala Spaniei.

Jude Bellingham este, în mod oficial, noul jucător al celor de la Real Madrid. Fotbalistul crescut în academia celor de la Birmingham are încă un motiv de bucurie, având în vedere că a primit numărul purtat în trecut de idolul său, Zinedine Zidane.

„Vreau să îi mulțumesc lui Vallejo pentru că mi-a dat tricoul cu numărul 5. Am mai spus de multe ori cât de mult îl admir pe Zidane. Istoria acestui număr mă va inspira, este o onoare pentru mine”, a spus Bellingham.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 12:20 LIVE VIDEOCalificările la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și