Închide meniul

Aleix Garcia, reacţie enigmatică despre un posibil transfer la Barcelona. Filmarea apărută cu fostul dinamovist

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2023, 15:50

Reclamă
Aleix Garcia, reacţie enigmatică despre un posibil transfer la Barcelona. Filmarea apărută cu fostul dinamovist

Aleix Garcia, reacţie enigmatică despre un posibil transfer la Barcelona

Aleix Garcia, într-un meci cu Barcelona / Profimediaimages

Aleix Garcia a avut o reacţie enigmatică despre un posibil transfer la Barcelona. Fostul jucător al lui Dinamo ar fi pe lista scurtă a lui Xavi, după ce a impresionat în tricoul „revelaţiei” Girona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La trei ani după plecarea din Liga 1, Aleix Garcia poate reuşi mutarea carierei. Este titular de drept la Girona, echipă pentru care a înscrie 3 goluri în 18 apariţii. Cota mijlocaşului a ajuns la 20 de milioane de euro!

Aleix Garcia, reacţie enigmatică despre un posibil transfer la Barcelona

Garcia a devenit unul dintre cei mai iubiţi jucători de la Girona şi au apărut tot mai multe zvonuri că ar putea ajunge pe Camp Nou încă din această iarnă. La finalul unui antrenament, Aleix a fost luat la întrebări de fani, anunţă marca.com.

În momentul în care s-a dus să ofere autografe, fotbalistul iberic a avut un dialog surprinzător cu un fan. „Este o minciună pleci la Barcelona, nu e aşa?„. Aleix Garcia a zâmbit şi, după câteva secunde de aşteptare, a răspuns enigmatic: „Nu ştiu!

@arturmg7
Reclamă
Aleix al Barça🤔 • • • #aleixgarcia #gironafc #fcbarcelona

♬ Casanova – Soolking & Lola Indigo & Rvfv

Conducătorii clubului Girona au anunţat deja că nu vor să se aşeze la negocieri pentru a-l vinde pe Aleix Garcia. Acesta va pleca doar dacă va fi plătită clauza de reziliere de 20 de milioane de euro.

Spaniolii de la Marca anunţă că numele lui Aleix Garcia a apărut pe lista Barcelonei după accidentarea lui Gavi. De altfel, Xavi l-a şi lăudat public pe mijlocaşul care a trecut şi prin România.

Reclamă 4 / 0/3

Aleix Garcia, lăudat de Xavi

Aleix Garcia a spus că vrea să joace la Barcelona? Personal îmi place de el. Are un sezon uriaș. Este foarte tehnic, un jucător potrivit pentru Barcelona.

Dacă a spus că vrea să vină, trebuie să îl înțelegem, cine n-ar vrea să joace pentru o echipă precum Barcelona?”, a spus Xavi.

Mi-ar plăcea să joc pentru Barca. Este clubul pe care l-am simpatizat încă din copilărie și care mi-a plăcut dintotdeauna”, a spus recent Garcia, citat de as.com.

Aleix Garcia a fost legitimat la Dinamo în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021. A ajuns în lotul „câinilor” din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Manchester City. Din Ștefan cel Mare a plecat la Eibar, iar mai apoi a ajuns la Girona.

Şi Atletico Madrid s-ar fi interesat în ce condiţii îl poate transfera pe Aleix Garcia. Girona ţine de preţ, mai ales că face un sezon de excepţie. Echipa de pe Municipal de Montilivi este pe locul secund în La Liga, despărţită doar prin golaveraj de Real Madrid. Girona are 7 puncte avans faţă de urmăritoarele Atletico Madrid şi Barcelona.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și