Închide meniul

Cum a reacţionat Xavi când a aflat că Aleix Garcia s-a propus la Barcelona. Mesaj pentru fostul jucător al lui Dinamo

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 15:46 / Actualizat: 30 decembrie 2023, 15:43

Reclamă
Cum a reacţionat Xavi când a aflat că Aleix Garcia s-a propus la Barcelona. Mesaj pentru fostul jucător al lui Dinamo

Cum a reacţionat Xavi când a aflat că Aleix Garcia s-a propus la Barcelona

Xavi / Profimedia

Cum a reacţionat Xavi când a aflat că Aleix Garcia s-a propus la Barcelona. Tehnicianul catalanilor, Xavi, a vorbit despre fostul jucător al „câinilor” din Ștefan cel Mare, care a dezvăluit faptul că și-ar dori să evolueze pentru formația „blaugrana”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aleix Garcia, care este legitimat în prezent la revelația sezonului din La Liga, Girona ar dori să prindă un transfer mare. Acesta are evoluții bune în tricoul echipei din primul eșalon al fotbalului spaniol, care au fost remarcate și de Luis de la Fuente, care l-a convocat la echipa națională la ultima acțiune a „Furiei Roja”.

Cum a reacţionat Xavi când a aflat că Aleix Garcia s-a propus la Barcelona

Xavi Hernandez, antrenorul de la FC Barcelona a făcut o declarație care îi va da speranțe lui Aleix Garcia. Acesta a dezvăluit faptul că îl apreciază pe fostul dinamovist pentru evoluțiile sale din ultima perioadă.

„Aleix Garcia a spus că vrea să joace la Barcelona? Personal îmi place de el. Are un sezon uriaș. Este foarte tehnic, un jucător potrivit pentru Barcelona.

Dacă a spus că vrea să vină, trebuie să îl înțelegem, cine n-ar vrea să joace pentru o echipă precum Barcelona?”, a spus Xavi, citat de Barca Universal.

Reclamă

Iată declarația lui Aleix Garcia, care a dezvăluit că își dorește să ajungă la FC Barcelona:

„Mi-ar plăcea să joc pentru Barca. Este clubul pe care l-am simpatizat încă din copilărie și care mi-a plăcut dintotdeauna”, a spus recent Garcia, citat de as.com.

Aleix Garcia a fost legitimat la Dinamo în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021. A ajuns în lotul „câinilor” din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Manchester City. Din Ștefan cel Mare a plecat la Eibar, iar mai apoi a ajuns la Girona.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față este cotat la suma de 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca

Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca, din partea lui Aleix Garcia, actualul jucător al Gironei.

„Am fost în vestiare precum cel al lui City, unde toată lumea e vedetă și te consideri în aceeași dinamică a echipei. De acolo, am fost împrumutat în locuri în care nu ți-ai dori să ajungi, dar, cum aveam contract cu City mi-am zis: e doar un an, o să mă întorc.

Momentul în care mi-am dat seama că ceva nu fac bine și că trebuie să schimb ceva a fost când am ajuns în România. A fost o decizie pe care, în acel moment, a trebuit să o iau, dar să joc acolo m-a făcut să deschid ochii de-a binelea.

Am avut nevoie să lucrez cu psihologi pe care i-am avut la Villarreal și, vă zic, cu siguranță, episodul Dinamo București a fost cel mai de jos moment al carierei mele, am ajuns la fundul sacului”, a spus Aleix Garcia, actualul jucător de la Girona, pentru marca.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și