Închide meniul

Almeria – Alaves 0-3! Echipa lui Ianis Hagi a obţinut o victorie fantastică în deplasare. Fiul lui Gică Hagi nu a jucat deloc

Bogdan Stănescu Publicat: 27 ianuarie 2024, 0:08

Reclamă
Almeria – Alaves 0-3! Echipa lui Ianis Hagi a obţinut o victorie fantastică în deplasare. Fiul lui Gică Hagi nu a jucat deloc

Almeria - Alaves 0-3! Echipa lui Ianis Hagi a obţinut o victorie fantastică în deplasare

Ianis Hagi, o nouă partidă fără minut jucat la Alaves / Profimedia Images

Almeria – Alaves 0-3! Echipa spaniolă Alaves a învins vineri seara, în deplasare, scor 3-0, gruparea Almeria, în debutul etapei a 22-a din La Liga. Ianis Hagi a rămas pe banca rezervelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alaves a deschis scorul în minutul 10, prim Samu Omorodion, iar în startul reprizei secunde a reuşit să majoreze diferenţa, dintr-un penalty transformat de Luis Rioja, în minutul 52. Samu Omorodion a stabilit scorul final în minutul 88 şi Alaves s-a impus cu 3-0, relatează news.ro.

Almeria – Alaves 0-3! Echipa lui Ianis Hagi a obţinut o victorie fantastică în deplasare

Oaspeţii reuşesc să lege a treia victorie consecutivă, au ajuns la patru meciuri fără înfrângere şi se află pe locul 11 în La Liga, cu 26 de puncte, în timp ce Almeria rămâne ultima în clasament, cu 6 puncte şi fără victorie.

Antrenorul lui Alaves, Luis Garcia, a efectuat şi în acest meci toate schimbările, fără să îl introducă în teren pe Ianis Hagi.

Edi Iordănescu, mesaj tranşant pentru Ianis Hagi şi Andrei Raţiu: „Trebuie să lupte mai mult şi să se impună la club”

Edi Iordănescu a avut un mesaj tranşant pentru Ianis Hagi şi Andrei Raţiu, la întoarcerea din Spania. Selecţionerul României a mers în Spania pentru a discuta cu românii care evoluează în La Liga, dar şi cu antrenorii lor.

Reclamă

În LaLiga evoluează Ianis Hagi, la Deportivo Alaves, şi Andrei Raţiu, la Rayo Vallecano. Ianis Hagi şi Andrei Raţiu nu s-au impus ca titulari până acum la echipele lor de club, Deportivo Alaves, respectiv Rayo Vallecano.

Am fost după băieţii noştri. Am prioritizat să merg acolo unde sunt probleme. Jucători importanţi, jucători care au dus greul acestei campanii, care au contribuit decisiv la calificarea României şi care sunt la un nivel bun.

Din păcate, avem din ce în ce mai puţini jucători la un nivel bun. Cu calificarea asta am sperat şi sper în continuare că se vor mişca lucrurile.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt şi semne pozitive, dar sunt şi câteva semne negative. Ce am făcut acum, am făcut de când am preluat echipa naţională. Nu e prima oară şi cu siguranţă nici ultima când mă deplasez şi încerc să reacţionez atunci când sunt probleme. Încercăm să gestionăm cum se poate.

Pentru băieţii noştri orice efort contează. Orice pentru ei, sunt alături de ei. Sunt dezamăgit şi vin dezamăgit pentru că cei doi nu au jucat însă vin încrezător.

„Am fost să le dau un mesaj de încredere”

Eu am încredere în ei, i-am asigurat de asta. Am fost acolo să le dau un mesaj de încredere, aşa cum le-am dat şi în trecut altor colegi ai lor. Am fost acolo pentru că mi-am dorit să vorbesc cu conducătorii cluburilor lor, ceea ce am făcut şi în trecut. Şi nu în ultimul rând, sau în mod special pentru mine, cu antrenorii lor.

Sunt optimist pentru ei, mă gândesc şi la alţi jucători care mai traversează perioade mai puţin faste. O să vedem dacă mai plec pentru că a început şi competiţia noastră.

Cu toată dragostea mea pentru ei şi cu tot suportul, pot să fac asta până la un anumit punct. După care depinde foarte mult de ei.

„Nu putem performa la EURO dacă nu avem jocuri în picioare”

Cei doi pe care i-am vizitat sunt băieţi deosebit de echilibraţi, calculaţi, inteligenţi. Sunt jucători valoroşi şi îmi doresc să îşi rezolve cât mai repede problemele pentru că trebuie să înţelegem cu toţii că la EURO ne e imposibil să performăm dacă nu avem jocuri în picioare şi nu avem o bază solidă. Dacă vrem să facem o figură frumoasă la EURO, şi cred că toată România vrea, trebuie să dăm cu putere înainte şi ei trebuie să lupte mai mult şi să se impună la club”, a declarat Edi Iordănescu la întoarcerea din Spania.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și