Închide meniul

Andrei Raţiu a surclasat vedetele din La Liga după numai un meci. Topul spectaculos în care a intrat direct pe locul 2

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2023, 9:22

Reclamă
Andrei Raţiu a surclasat vedetele din La Liga după numai un meci. Topul spectaculos în care a intrat direct pe locul 2

Andrei Raţiu a surclasat vedetele din La Liga după numai un meci

Andrei Raţiu, în duel cu Vinicius Junior - Profimedia Images

Andrei Raţiu a surclasat vedetele din La Liga după doar un meci. Internaţionalul român a uimit pe toată lumea după debutul împotriva lui Real Madrid, în care l-a anihilat pe Vinicius Junior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul dreapta a avut nevoie de doar 90 de minute pentru a intra în topul jucătorilor care au atins cea mai mare viteză în timpul unui meci de La Liga, în acest sezon. Românul a ajuns direct pe locul 2, fiind depăşit doar de Vinicius Junior.

Andrei Raţiu a surclasat vedetele din La Liga după numai un meci

Brazilianul a atins o viteză de 36 km/h, în timp ce, în duelul cu Real Madrid, Andrei Raţiu a ajuns la 35.6 km/h. Podiumul este completat de Inaki Williams (35,4 km/h). Alvaro, Samu şi Diao au atins şi ei viteza atacantului de la Bilbao. (VEZI AICI TOPUL)

Acesta nu a fost singurul mod prin care Andrei Raţiu a impresionat în meciul de pe Santiago Bernabeu. Românul l-a făcut pe Vinicius Junior să pară un anonim şi l-a driblat ca în curtea şcolii pe cel mai în formă jucător al „galacticilor”, Jude Bellingham.

Reacţia lui Andrei Raţiu după debutul perfect din La Liga

„Sincer! Păi, dacă aveam emoții, era mult mai greu decât a fost. Diferență e uriașă, realitatea față de așteptări. Presing-ul lor agresiv, foarte sus, plus senzația că e atât de greu să îi depășești în duelurile unu la unu.

Reclamă

Am avut un sprint cu Camavinga, pe care l-am câștigat, dar mă gândeam în timp ce alerg că e incredibilă viteza lui! Mă așteptam la alți adversari să aibă super viteză, nu tocmai la Camavinga.

Am făcut schimb de tricouri cu Vinicius și atât. Nu prea le ardea de vorbit, îți dai seama, erau foarte supărați, după un 0-0 acasă.

Toți m-au felicitat, e o atmosferă tare frumoasă la Rayo. Bucuria a fost uriașă pentru că vorbim de un punct pe care l-am câștigat pe Bernabeu, unde e greu să obții puncte. Iar asta după un meci de mare luptă, de sacrificiu, așa că satisfacția e și mai mare la sfârșit”, a spus Raţiu, citat de prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Raţiu a debutat în campionatul Spaniei şi a făcut-o într-un mod de mare campion. A încurcat starurile lui Carlo Ancelotti chiar pe Santiago Bernabeu. Evoluţia lui a fost remarcată şi de cele mai prestigioase publicaţii.

„Raţiu a fost cel mai rapid jucător din liga secundă a Spaniei şi l-a întristat pe Vinicius. A fost remarcabil! Fundaşul român a avut una dintre acele nopţi pe care o va păstra mereu în memorie. A reuşit să-l învingă pe Vinicius, iar imaginea remarcabilă a fost cea cu sprintul în care a ajuns la 35.6 km/h, pe care l-a câştigat la jumătatea reprizei secunde în faţa brazilianului„, au scris jurnaliştii de la marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și