Închide meniul

Andrei Raţiu poate da lovitura în ultimele ore de mercato! Românul este dorit în La Liga şi Serie A. Echipele care se luptă pentru a-i obţine semnătura

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2022, 16:47

Andrei Raţiu poate da lovitura în ultimele ore de mercato! Românul este dorit în La Liga şi Serie A. Echipele care se luptă pentru a-i obţine semnătura

Andrei Raţiu poate da lovitura în ultimele ore de mercato

Andrei Raţiu, în tricoul naţionalei României / Profimediaimages

  • Andrei Raţiu poate reuşi un transfer important
  • Cele două echipe care insistă pentru fundaşul dreapta român

Andrei Raţiu poate da lovitura în chiar ultimele ore de mercato. Perioada de transferuri se încheieie pe 1 septembrie, iar fundaşul român este dorit atât în La Liga, cât şi în Serie A. Jucătorul de 24 de ani, care are o cotă de piaţă de 1 milion de euro, e aproape de a pleca de la Huesca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la marca.com au dezvăluit că Raţiu e în cărţi pentru a reveni la Villarreal, echipă care şi-a păstrat o opţiune de a-l răscumpăra pe internaţionalul român. Totul după ce Juan Foyth s-a accidentat.

Andrei Raţiu poate da lovitura în ultimele ore de mercato

Raţiu este a doua opţiune pe care o are „Submarinul galben”, echipă care a ajuns până în semifinalele ultimei ediţii din UEFA Champions League. Crescut la academia lui Villarreal, Andrei Raţiu se poate întoarce la gruparea pregătită de Unai Emery în cazul în care nu se ajunge la un acord cu Alvaro Odriozola de la Real Madrid.

Reclamă

Clubul ia în considerare opţiunea de a semna cu o extrămă mult mai versatilă, iar principalul candidat este Odriozola, de la Real Madrid. Villarreal are şi opţiunea de a semna cu internaţionalul român Raţiu, care este la Huesca, dar principala variantă rămâne fotbalistul de la Real Madrid„, anunţă sursa citată anterior.

Andrei Raţiu are şi o variantă de rezervă, în cazul în care nu va îmbrăca tricoul lui Villarreal. Este pe lista de transferuri şi a lui Monza, ultima clasată din Serie A. Echipa patronată de Sillvio Berlusconi a încasat 11 goluri în primele 4 etape şi are nevoie de întăriri pentru a spera că nu va retrograda. Nu este singura grupare din Italia care îl doreşte pe Raţiu.

Reclamă

Monza s-a interesat de Andrei Ratiu, fundaş dreapta român care evoluează la Huesca. Pentru a se realiza transferul, echipa italiană trebuie să negocieze cu Villarreal, care îl poate răscumpăra pe fotbalist în schimbul unei sume mici de bani. Clubul lui Berlusconi vrea să obţină un împrumut, cu o opțiune de cumpărare definitivă, care nu este descurajată la Villarreal.

Udinese și Sassuolo sunt interesate și ele de internaționalul român, căutând un fundaș dreapta la finalul pieței„, anunţă grada3.com.

Andrei Rațiu și Andrian Rus, remarcații lui Ilie Dumitrescu

La începutul lunii iunie, Andrei Rațiu și Adrian Rus au fost remarcați de Ilie Dumitrescu în Muntenegru – România 2-0, în ciuda eșecului drastic suferit de tricolori.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu i-a lăudat pe Rațiu și Rus, dar i-a criticat pe ceilalți jucători. Fostul mare internațional avea așteptări mai mari de la oamenii din atac.

Sunt foarte greu de depășit în dueluri cei din Muntenegru. Noi am creat o singură dată superioritate în bandă cu Rațiu, care s-a ridicat la un nivel bun. Rațiu și Rus sunt singurii care s-au ridicat la un nivel bun. Adversarul ne-a depășit la toate capitolele.

Suferim la capitolul forță, la ritm de joc. Trebuie să luăm cei mai importanți jucători ai noștri. Tănase nu a reușit în niciun moment să creeze superioritate. Nici jucătorii din benzi nu au adus plusul. Fundașii lor laterali nu au pierdut niciun duel cu adversarul, fie că s-a chemat Ivan, fie că s-a chemat Mihăilă.

Apoi a intrat Maxim, a pierdut de două ori mingea, a dispărut. Vorbim de greșeli personale. În prima repriză a fost un meci echilibrat, dar când recuperezi mingea, încerci să construiești de pe linia de fund și greșești…”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Tricolorul" care l-a "anihilat" pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă
Echipa naţională • 27 mart., 18:31
„Mă aşteptam să-l facă avion!” „Tricolorul” care l-a „anihilat” pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Şansă uriaşă pentru Andrei Raţiu
La Liga • 14 feb., 13:09
Şansă uriaşă pentru Andrei Raţiu, cu patru luni înainte de startul EURO 2024. Anunţul oficial făcut de Rayo Vallecano
Barcelona - Villarreal 3-5
La Liga • 27 ian., 21:55
Barcelona – Villarreal 3-5! Dezastru pentru Xavi! 16 goluri primite în 13 zile şi două trofee ratate
Andrei Raţiu este aproape de un transfer surpriză
La Liga • 24 ian., 8:32
Andrei Raţiu, aproape de un transfer surpriză! Anunţul făcut de Marca: „Iordănescu are nevoie ca situaţia să se schimbe”