Închide meniul

Andrei Rațiu și Andrian Rus, remarcații lui Ilie Dumitrescu. „S-au ridicat la un nivel bun!” Bosnia – România e marți, de la 21.45, în direct pe Antena 1. Hai, România! În fiecare zi!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2022, 11:21

Andrei Rațiu și Andrian Rus, remarcații lui Ilie Dumitrescu. „S-au ridicat la un nivel bun! Bosnia – România e marți, de la 21.45, în direct pe Antena 1. Hai, România! În fiecare zi!

Andrei Rațiu și Adrian Rus au fost lăudați de Ilie Dumitrescu

Andrei Rațiu și Adrian Rus, într-un meci pentru echipa națională / Hepta

Andrei Rațiu și Adrian Rus au fos remarcați de Ilie Dumitrescu în Muntenegru – România 2-0, în ciuda eșecului drastic suferit de tricolori. „Mister” speră să-i vadă pe teren și marți, în meciul cu Bosnia, ce va fi transmis în direct de Antena 1, de la ora 21.45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu i-a lăudat pe Rațiu și Rus, dar i-a criticat pe ceilalți jucători. Fostul mare internațional avea așteptări mai mari de la oamenii din atac.

Andrei Rațiu și Adrian Rus, remarcați de Ilie Dumitrescu

„Sunt foarte greu de depășit în dueluri cei din Muntenegru. Noi am creat o singură dată superioritate în bandă cu Rațiu, care s-a ridicat la un nivel bun. Rațiu și Rus sunt singurii care s-au ridicat la un nivel bun. Adversarul ne-a depășit la toate capitolele.

Suferim la capitolul forță, la ritm de joc. Trebuie să luăm cei mai importanți jucători ai noștri. Tănase nu a reușit în niciun moment să creeze superioritate. Nici jucătorii din benzi nu au adus plusul. Fundașii lor laterali nu au pierdut niciun duel cu adversarul, fie că s-a chemat Ivan, fie că s-a chemat Mihăilă.

Apoi a intrat Maxim, a pierdut de două ori mingea, a dispărut. Vorbim de greșeli personale. În prima repriză a fost un meci echilibrat, dar când recuperezi mingea, încerci să construiești de pe linia de fund și greșești…”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

România a expediat un singur șut pe spațiul porții în meciul cu Muntenegru.

Cornel Dinu îl cere titular la Octavian Popescu

Cornel Dinu îl cere pe Octavian Popescu titular la echipa naţională. Edi Iordănescu nu l-a folosit deloc în meciul cu Muntenegru, 0-2, chiar dacă este unul dintre cei mai în formă jucători din România.

„Este inadmisibil ca cel mai în formă jucător din România, Octavian Popescu, să nu primească niciun minut în Muntenegru, să nu joace niciun moment când înțelegeau până și Burleanu, chiar și Stoichiță că ne ducem în cap. Este inadmisibil să intre ca soluție salvatoare Mitriță, cu speranța să se strecoare printre picioarele adversarilor pentru că nu le trecea de mijloc, parcă nu se dovedise până în acel moment că muntenegrenii ăia, oameni de la munte, sunt, repet, ca brazii pe lângă jepii noștri.

Reclamă 4 / 0/3

Gândiți-vă că s-a distrat cu noi o echipă care este cu 22 de locuri în urma noastră în clasamentul FIFA, pe locul 70, noi pe 48, și care n-a jucat cu toate valorile lor. Există și o observație obiectivă într-o oarecare apărare a selecționerului și anume că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Dar mă așteptam la o altă tactică a lui”, a spus Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA
Recomandări
  • Andrei Rațiu și Adrian Rus, lăudați de Ilie Dumitrescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și