Închide meniul

Andrei Raţiu se îndreaptă spre La Liga! Anunţul făcut de presa din Spania

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 22:57

Reclamă
Andrei Raţiu se îndreaptă spre La Liga! Anunţul făcut de presa din Spania

Andrei Raţiu se îndreaptă spre La Liga

Andrei Raţiu / Profimedia

Andrei Raţiu se îndreaptă spre La Liga! Fundaşul dreapta de 25 de ani este foarte aproape de un transfer la Rayo Vallecano, formaţie din prima ligă spaniolă. În cazul în care mutarea se va concretiza, Raţiu va deveni singurul fotbalist român care evoluează în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rayo Vallecano a început foarte bine noul sezon şi are şase puncte după primele două etape. Formaţia care a încheiat pe locul 11 sezonul trecut din La Liga îl vrea pe internaţionalul român, potrivit AS.com.

Andrei Raţiu se îndreaptă spre La Liga! Anunţul făcut de presa din Spania

Spaniolii anunţă că mutarea este iminentă, chiar dacă încă nu s-au semnat actele. Transferul urmează să se facă în următoarele 48 de ore:

„Din informațiile noastre, transferul este iminent, dar nu s-a semnat nimic. Jucătorul vrea să semneze cu Rayo, iar oferta a convins-o pe Huesca. Rațiu va fi al optulea transfer al lui Rayo din această vară. Oficializarea mutării este așteptată în următoarele 24-48 de ore”, au anunţat spaniolii de la AS.com.

Sursa mai sus menţionată anunţă că Rayo Vallecano va plăti o sumă cuprinsă între 500.000 de euro şi 1 milion de euro pentru fundaşul român.

Reclamă

Andrei Raţiu mai are contract cu Huesca până în iunie 2024, iar formaţia din a doua ligă spaniolă îşi doreşte să îl vândă până la finalul perioadei de mercato pentru a nu îl pierde gratis.

Villarreal a păstrat 50% din suma de transfer a lui Raţiu, dar rămâne de văzut dacă „submarinul galben” va încasa acum banii pe român sau dacă va păstra procente pentru un transfer viitor.

Andrei Raţiu s-a aflat şi pe lista lui Deportivo Alaves

Raţiu a mai fost dorit de echipe din La Liga. La finalul lunii iunie, marca.com anunţa că românul se afla pe lista celor de la Deportivo Alaves, formaţie care a promovat la finalul sezonului trecut în prima ligă din Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul trecut, Andrei Raţiu a fost unul dintre cei mai importanţi oameni de la Huesca. El a evoluat în total în 39 de partide, reuşind să înscrie un gol şi să ofere cinci pase decisive.

Andrei Raţiu are şi 11 selecţii la echipa naţională. Fundaşul dreapta a debutat în septembrie 2021 la prima reprezentativă şi are până acum un gol marcat pentru „tricolori”.

La acţiunea din luna iunie a României din preliminariile EURO 2024, Andrei Raţiu a fost rezervă neutilizată în Kosovo, în timp ce pentru partida din Elveţia nu a prins lotul. De altfel, în aceste preliminarii, fundaşul dreapta a evoluat numai în Andorra, acolo unde a fost integralist.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și