Închide meniul

Andrei Raţiu este dorit în La Liga. Marca anunţă că este ţinta numărul 1 a celor de la Deportivo Alaves

Alex Masgras Publicat: 29 iunie 2023, 11:06

Reclamă
Andrei Raţiu este dorit în La Liga. Marca anunţă că este ţinta numărul 1 a celor de la Deportivo Alaves

Andrei Raţiu este dorit în La Liga

Andrei Raţiu, în partida România . Finlanda / ProfiMedia

Andrei Raţiu este dorit în La Liga. Spaniolii de la Marca au anunţat că fundaşul dreapta român este ţinta numărul 1 a celor de la Deportivo Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu este jucătorul celor de la Huesca, formaţie din a doua ligă spaniolă. Deportivo Alaves, echipă care a promovat în La Liga la finalul sezonului trecut, caută un fundaş dreapta.

Andrei Raţiu este dorit în La Liga. Marca anunţă că este ţinta numărul 1 a celor de la Deportivo Alaves

Potrivit spaniolilor, Deportivo Alaves a început deja negocierile cu Huesca, echipa la care evoluează fundaşul român, iar şansele ca el să evolueze din sezonul viitor în La Liga sunt foarte mari.

Andrei Raţiu este ţinta numărul 1 a celor de la Deportivo Alaves, iar transferul său urmează să se materializeze în curând.

Jucătorul crescut de Villarreal mai are contract cu Huesca până în iunie 2024, iar divizionara secundă ar dori să îl vândă în această perioadă de transferuri pentru a nu îl pierde gratis vara viitoare. Potrivit transfermarkt.com, Andrei Raţiu este cotat la 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Sezonul trecut, Andrei Raţiu a fost unul dintre cei mai importanţi oameni de la Huesca. El a evoluat în total în 39 de partide, reuşind să înscrie un gol şi să ofere cinci pase decisive.

Andrei Raţiu are şi 11 selecţii la echipa naţională. Fundaşul dreapta a debutat în septembrie 2021 la prima reprezentativă şi are până acum un gol marcat pentru „tricolori”. La acţiunea din luna iunie a României din preliminariile EURO 2024, Andrei Raţiu a fost rezervă neutilizată în Kosovo, în timp ce pentru partida din Elveţia nu a prins lotul. De altfel, în aceste preliminarii, fundaşul dreapta a evoluat numai în Andorra, acolo unde a fost integralist.

Andrei Raţiu a mai fost dorit de echipe importante din Europa, după prestaţiile bune de la Huesca

În cariera sa el a mai evoluat la echipele de juniori ale celor de la Villarreal, dar şi la ADO Den Haag acolo unde a fost împrumutat. Raţiu a ajuns la Huesca în vara anului 2021, atunci când a semnat din postura de jucător liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

În primăvară, presa din Spania a mai scris despre interesul celor de la Villarreal pentru Raţiu, care şi-ar fi dorit ca fundaşul român să revină pe El Madrigal. „Submarinul galben” nu a fost singura echipă impresionată de prestaţiile sale la Huesca, deoarece echipe precum Strasbourg şi Lille au încercat şi ele în trecut să îl transfere pe fundaşul dreapta în vârstă de 25 de ani.

În cazul în care va ajunge la Deportivo Alaves, echipa îşi va întări linia defensivă, asta după ce l-a adus şi pe sârbul Nikola Maras, cel care a semnat cu Alaves pentru următoarele patru sezoane, până în iunie 2027.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și