Închide meniul

Angel Di Maria detonează bomba şi negociază cu Barcelona! Se pregăteşte trădarea anului în Spania

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2022, 16:43

Angel Di Maria detonează bomba şi negociază cu Barcelona! Se pregăteşte trădarea anului în Spania

Angel Di Maria detonează bomba şi negociază cu Barcelona

Angel Di Maria, în tricoul lui PSG / Profimedia Images

Angel Di Maria detonează bomba şi negociază cu Barcelona, după despărţirea din această vară de PSG. Astfel, se pregăteşte o mare trădare în Spania, în prim-plan fiind fostul jucător al lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorit insistent de Juventus, în Serie A, se pare că Di Maria ar dori o revenire în La Liga, iar Barcelona a luat deja contact cu anturajul argentinianului de 34 de ani. Cei de la Relevo susţin că ambele părţi îşi doresc mutarea.

Angel Di Maria detonează bomba şi negociază cu Barcelona

Marele avantaj al lui Di Maria este că vine pe Camp Nou din postura de jucător liber de contract. Astfel, Barcelona nu ar trebui decât să suporte costurile salariale ale sud-americanului care a mai trecut pe la Manchester United şi PSG după despărţirea de Real Madrid.

Rămâne de văzut cât vor lupta şi piemontezii pentru transferul său, pentru a umple locul lăsat liber după despărţirea de Paulo Dybala.

Reclamă

Angel Di Maria s-a despărţit în lacrimi de PSG

Angel Di Maria s-a despărţit în lacrimi de PSG. Starul argentinian a jucat ultimul meci pe Parc des Princes, 5-0 cu Metz, şi a avut parte de mai multe momente emoţionante, după cei şapte ani petrecuţi în Hexagon.

Sud-americanul de 34 de ani a plâns prima oară în după ce a marcat ultimul său gol pentru PSG, după o fază în care s-a distrat cu apărarea lui Metz. Neymar i-a sărit în spate şi toţi coechipierii au venit să îl felicite.

A venit apoi momentul schimbării, unul în care toţi fanii de pe Parc des Princes s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda pe jucătorul care a jucat 295 de meciuri pentru PSG, în care a marcat 92 de goluri şi a oferit 112 pase decisive. El şi-a adjudecat şi 18 trofee alături de parizieni.

Reclamă 4 / 0/3

Angel Di Maria a plecat de la PSG după 7 ani

Di Maria nu a mai prins echipa constant după venirea lui Lionel Messi, care, în meciurile importante a jucat alături de Kylian Mbappe şi Neymar. Di Maria a reuşit şi nouă pase decisive.

Angel Di Maria pleacă de la PSG, la 7 ani după venirea pe Parc des Princes, de la Manchester United. Campioana din Hexagon plătea în 2015 63 de milioane de euro pentru aducerea lui.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și