Închide meniul
VIDEO

Antonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 aprilie 2024, 22:27

Reclamă
Antonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii

Antonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid - Barcelona

Colaj Twitter

Antonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – FC Barcelona, chiar pe tunelul de la vestiare. Reacţia poliţistului a devenit virală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Rudiger a făcut un meci uriaş în returul din sfertul de finală cu Machester City şi a devenit un adevărat idol pentru fanii Realului. De altfel, pe lângă prestaţia de excepţie, fundaşul neamţ a fost cel care a marcat golul calificării.

Antonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – FC Barcelona

Antonio Rudiger a fost extrem de relaxat înainte marelui meci cu FC Barcelona. Şi a încercat, în glumă, să sperie un poliţist pe tunelul de la vestiare. Gestul lui Rudiger nu i-a smuls decât un zâmbet poliţistului.

Vezi AICI gestul lui Rudiger şi reacţia poliţistului

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City!

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City a venit după fluierul final. Madrilenii s-au impus la loviturile de departajare.

Reclamă

A fost 1-1 după timpul regulamentar şi după prelungiri, iar totul s-a decis la 11 metri. Lunin a apărat penalty-urile bătute de Bernardo Silva şi Kovacic, în timp ce Ederson a apărat numai penalty-ul bătut de Modric. Golul decisiv de la loviturile de departajare i-a aparţinut lui Rudiger.

”Am început bine partida, am preluat conducerea și apoi am început să suferim, să luptăm, să ne sacrificăm. Ne-am retras prea mult în defensivă, City a avut mai mult control, deși ei au întotdeauna mai mult control.

Cred că ne-am apărat foarte bine. Aceasta era singura modalitate de a câștiga împotriva lui City. Singura”, a declarat Carlo Ancelotti după meci, citat de Marca.

”Acum putem câștiga Liga Campionilor”, a subliniat „Don Carlo” în faţa jurnaliştilor.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman”

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola au fost în centrul unui moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid, din returul sferturilor de finală UEFA Champions League. Madrilenii şi-au luat revanşa pentru eliminarea din urmă cu un an în faţa „cetăţenilor” şi s-au calificat în semifinale la loviturile de departajare.

Imediat după „drama” de la loviturile de departajare, Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola s-au luat în braţe. La conferinţa de presă, antrenorul madrilenilor a dezvăluit ce mesaje şi-au transmis cei doi.

Pep Guardiola l-a felicitat pe Carlo Ancelotti pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League şi le-a urat noroc „cetăţenilor”. Impresionat, antrenorul italian a spus că Pep Guardiola este un gentleman.

Guardiola m-a felicitat pentru calificare, ne-a urat noroc, a fost un gentleman, aşa cum a fost întotdeauna şi aşa cum este acest club, un club de gentlemeni.

L-am felicitat şi eu şi i-am urat succes pentru restul sezonului. Ei au mers mai departe anul trecut, iar acum a fost rândul nostru”, a mai declarat Carlo Ancelotti, potrivit sursei citate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și