Închide meniul

Antonio Rudiger este primul transfer al lui Real Madrid după câştigarea Champions League! Detaliile mutării

Dan Roșu Publicat: 30 mai 2022, 13:42

Antonio Rudiger este primul transfer al lui Real Madrid după câştigarea Champions League! Detaliile mutării

Antonio Rudiger este primul transfer al lui Real Madrid

Florentino Perez, pregătit să anunţe un nou transfer / Profimedia Images

  • Antonio Rudiger e cotat la 35 de milioane de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Antonio Rudiger este primul transfer al lui Real Madrid după câştigarea Champions League. Mutarea va fi anunţată curând de clubul lui Florentino Perez, pentru care fundaşul va evolua până în 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano anunţă că germanul de 29 de ani ar fi trecut deja examenul medical, cu două săptămâni în urmă, la Londra. Contractul pe patru sezoane nu va avea opţiune de prelungire.

Reclamă

Antonio Rudiger este primul transfer al lui Real Madrid după câştigarea Champions League

Antonio Rudiger este unul dintre cei mai buni fundaşi din ultima perioadă, fiind om de bază la Chelsea, în sezonul în care englezii au câştigat Champions League. Cota lui de piaţă este de 35 de milioane de euro.

Rudiger va fi liderul din defensivă de care Ancelotti avea nevoie după plecările lui Sergio Ramos şi Raphael Varane. Chiar dacă a câştigat Liga şi titlul în La Liga, Real a avut multe momente în care a suferit în apărare, italianul fiind nevoit să improvizeze.

Reclamă

În perioada petrecută la Chelsea, Rudiger a câştigat UEFA Champions League, Europa League, Supercupa Europei, Cupa Angliei şi Campionatul Mondial al Cluburilor. Germanul va ajunge liber de contract la echipa lui Carlo Ancelotti.

Antonio Rudiger a câştigat cu Chelsea Liga Campionilor

Anul trecut, Antonio Rudiger a câştigat cu Chelsea Liga Campionilor. În acest sezon, londonezii s-au oprit în sferturile de finală ale competiţiei, acolo unde au fost eliminaţi chiar de Real Madrid, viitoarea echipă a lui Rudiger.

În tur, Real Madrid s-a impus cu 3-1, însă Chelsea a avut o revenire incredibilă pe Santiago Bernabeu şi a trimis meciul în prelungiri. Benzema a marcat golul care a scos-o pe Chelsea din UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei de pe Santiago Bernabeu, Antonio Rudiger a găsit cauzele eşecului. ”Lucrul pozitiv este că nu ne-am dat bătuți. Nu multe echipe pot veni aici și domina așa cum am făcut-o noi. A fost pe viață și pe moarte pentru noi. În dublă manșă, aceste greșeli te costă.

Înaintea meciului, nimeni nu credea că putem conduce cu 3-0. Dar, apoi, clasa lor individuală a ieșit la iveală, prin Modric și Benzema, iar acum suntem aici”, a declarat Rudiger, citat de Express.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cole Palmer, "poker" şi trei recorduri spulberate în Chelsea - Everton 6-0
Premier League • 10:42
FOTO
Cole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge
Gianni Infantino a recunoscut există probleme de rasism în fotbal
Fotbal extern • 12 apr., 10:22
Gianni Infantino a recunoscut că există probleme de rasism în fotbal: „Sunt probleme de rasism în fotbal!”
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City