Închide meniul

Antrenorul lui Alaves a explicat de ce Ianis Hagi nu a fost în lot pentru meciul cu Getafe

Alex Masgras Publicat: 29 august 2023, 10:15

Reclamă
Antrenorul lui Alaves a explicat de ce Ianis Hagi nu a fost în lot pentru meciul cu Getafe

Antrenorul lui Alaves a explicat de ce Ianis Hagi nu a fost în lot

Ianis Hagi / Profimedia

Antrenorul lui Alaves a explicat de ce Ianis Hagi nu a fost în lot pentru meciul cu Getafe. Împrumutat de Rangers la formaţia din La Liga, internaţionalul român a făcut deplasarea alături de noii săi coechipieri pentru meciul de luni seară cu Getafe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-a crezut că Ianis Hagi îşi va face debutul în La Liga în meciul de pe Coliseum Alfonso Perez, acesta nu a fost nici măcar pe banca de rezerve.

Antrenorul lui Alaves a explicat de ce Ianis Hagi nu a fost în lot pentru meciul cu Getafe

Toată lumea aştepta debutul lui Ianis Hagi în tricoul celor de la Alaves, dar internaţionalul român trebuie să mai aştepte pentru acest lucru. El nu a fost nici măcar pe banca de rezerve la meciul cu Getafe, chiar dacă a făcut deplasarea alături de noii săi coechipieri.

Luis Garcia Plaza, antrenorul celor de la Deportivo Alaves, a dezvăluit la finalul partidei că Ianis Hagi nu a fost inclus în lot din cauza faptului că documentele acestuia nu au fost gata la timp pentru a avea drept de joc.

„Sunt fericit cu ultimele transferuri şi sper, încet-încet, să contribuie şi Tenaglia, Omorodion şi Hagi, care au ajuns prea târziu pentru a putea juca”, a declarat Lusi Garcia Plaza, potrivit estadiodeportivo.com.

Reclamă

Deportivo Alaves a pierdut duelul de pe terenul celor de la Getafe, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Borja Mayoral în minutul 84, din lovitură de la 11 metri.

Ianis Hagi îşi poate face debutul în La Liga în weekend, pe teren propriu. Sâmbătă, Deportivo Alaves va primi vizita celor de la Valencia. După primele 3 etape, Alaves este pe locul 14 în La Liga, cu 3 puncte.

Cosmin Contra ştie cum va fi primit Ianis Hagi de fanii lui Deportivo Alaves

Fostul selecţioner al României a transmis că Ianis Hagi îşi poate găsi liniştea în La Liga, acolo unde se va duela pe finalul acestui an cu Barcelona, Real Madrid şi Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu întotdeauna am zis, inclusiv când eram la echipa națională, că lui Ianis Hagi i se potrivește cel mai mult campionatul spaniol. Am văzut calitățile pe care le are Ianis și i se potrivește cel mai mult. Cred că este un transfer bun. Acum depinde de el cât de repede se poate integra în echipă și să fie titular. Eu cred că va fi titular la calitățile pe care le are.

Sigur îi va plăcea acolo, în Vitoria. Oamenii sunt foarte apropiați de echipă. E o echipă iubită, cu un stadion cochet. Se va simți bine acolo. Îl vor primi cu brațele deschise. Orașul îi va plăcea foarte mult. Sfatul meu e să fie serios, el e deja, dar să dea cel mai bun randament, iar oamenii îl vor iubi.

Cred că se va acomoda foarte bine. Este o echipă cu suporteri care sunt aproape de jucătorii. Oamenii iubesc această echipă, jucătorii, astfel că acomodarea lui la oraș și la fotbalul spaniol va fi foarte ușoară. Îi doresc multă baftă, îi doresc să ducă numele românilor la fel de bine cum am făcut-o toți cei care am fost pe la această echipă”, a declarat Cosmin Contra pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și