Închide meniul

Cosmin Contra ştie cum va fi primit Ianis Hagi de fanii lui Deportivo Alaves. Anunţul fostului jucător al echipei din La Liga

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2023, 19:11

Reclamă
Cosmin Contra ştie cum va fi primit Ianis Hagi de fanii lui Deportivo Alaves. Anunţul fostului jucător al echipei din La Liga

Cosmin Contra ştie cum va fi primit Ianis Hagi de fanii lui Deportivo Alaves

Ianis Hagi va juca în La Liga / Profimediaimages

Cosmin Contra e sigur că ştie cum va fi primit Ianis Hagi de fanii lui Deportivo Alaves. „Guriţă” a jucat doi ani pentru gruparea din La Liga şi i-a transmis un mesaj fiului lui Gică Hagi. Contra e convins că mijlocaşul de 24 de ani nu va avea probleme cu adaptarea în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi ajunsese rezervă la echipa din Scoţia şi a fost împrumutat până la finalul sezonului la Deportivo Alaves. Contra are aşteptări mari de la internaţionalul român şi e optimist că va deveni favoritul fanilor.

Cosmin Contra ştie cum va fi primit Ianis Hagi de fanii lui Deportivo Alaves

Fostul selecţioner al României a transmis că Ianis Hagi îşi poate găsi liniştea în La Liga, acolo unde se va duela pe finalul acestui an cu Barcelona, Real Madrid şi Atletico Madrid.

Eu întotdeauna am zis, inclusiv când eram la echipa națională, că lui Ianis Hagi i se potrivește cel mai mult campionatul spaniol. Am văzut calitățile pe care le are Ianis și i se potrivește cel mai mult. Cred că este un transfer bun. Acum depinde de el cât de repede se poate integra în echipă și să fie titular. Eu cred că va fi titular la calitățile pe care le are.

Sigur îi va plăcea acolo, în Vitoria. Oamenii sunt foarte apropiați de echipă. E o echipă iubită, cu un stadion cochet. Se va simți bine acolo. Îl vor primi cu brațele deschise. Orașul îi va plăcea foarte mult. Sfatul meu e să fie serios, el e deja, dar să dea cel mai bun randament, iar oamenii îl vor iubi.

Reclamă

Cred că se va acomoda foarte bine. Este o echipă cu suporteri care sunt aproape de jucătorii. Oamenii iubesc această echipă, jucătorii, astfel că acomodarea lui la oraș și la fotbalul spaniol va fi foarte ușoară. Îi doresc multă baftă, îi doresc să ducă numele românilor la fel de bine cum am făcut-o toți cei care am fost pe la această echipă„, a declarat Cosmin Contra pentru sport.ro.

Contra a ajuns la Alaves în 1999, de la Dinamo. Doi ani mai târziu a fost vândut de spanioli la AC Milan pentru 7 milioane de euro.

Ianis a dorit extrem de mult să ajungă în La Liga, astfel că Rangers a ratat şi varianta unui transfer, în urma căruia ar fi câştigat şi o sumă importantă de bani, 600.000 de euro de la Maccabi Tel-Aviv. Trabzonsport este un alt club care l-a dorit pe Hagi, în această campanie de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi s-a transferat la Alaves

„Regele” s-a declarat bucuros de schimbarea făcută de fiul său, sperând ca acesta să îşi îndeplinească obiectivele la noua sa echipă.

Gică Hagi nu a vrut să ofere prea multe declaraţii despre împrumutul lui Ianis Hagi la Rangers, deoarece era cu gândul la duelul cu Universitatea Craiova, din Liga 1.

„Regele” a dezvăluit însă că mutarea lui Ianis Hagi în La Liga a fost decisă de oamenii din anturajul mijlocaşului. Managerul celor de la Farul a mai declarat că speră ca Ianis să îşi ajute noua echipă.

Sunt înainte de meci și nu vreau să vorbesc înainte. Mă bucur pentru el, cei care sunt lângă el au decis. Sper să facă bine și să joace bine, să ajute clubul să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro, înainte de Farul – Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” Vezi toate știrile
Citește și