Închide meniul

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi, făcut chiar la începutul lui 2024

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2024, 10:13

Reclamă
Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi, făcut chiar la începutul lui 2024

Echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi aduce o veste bună pentru mijlocaşul român, care a avut parte de un final de an extraordinar, în care a avut parte şi de nunta mult visată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Marea Britanie susţine că Hagi va primi o nouă şansă la Rangers, sub comanda noului manager Philippe Clement. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla la vară, când lui Ianis îi expiră împrumutul la Alaves.

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi, făcut chiar la începutul lui 2024

Ibericii nu au opţiune de cumpărare a internaţionalului de 25 de ani cotat la 3.5 milioane de euro. El va ajunge la vară pe Ibrox, unde, conform presei din Marea Britanie, va rămâne pentru următorul sezon.

„Mijlocaşul român a fost lăsat să plece sub formă de împrumut de către Michael Beale. Dar există multe speculaţii că acesta ar putea să primească o nouă şansă de la Philippe Clement”, notează britanicii de la dailyrecord.co.uk.

Echipa lui Ianis Hagi, egalată dramatic, în al şaselea minut de prelungiri

Alaves a încheiat la egalitate marţi seara, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea bască Real Sociedad, în etapa a 19-a din La Liga. Românul Ianis Hagi nu a evoluat pentru Alaves, fiind lăsat pe banca de rezerve.

Reclamă

La San Sebastian, gazdele au rămas în zece încă din prima repriză. Alex Remiro a fost eliminat în minutul 36, cu un cartonaş roşu direct, iar Alaves a reuşit să deschidă scorul din penalty, în minutul 76, prin Luis Rioja, relatează news.ro.

Real Sociedad a egalat în al şaselea minut de prelungiri, atunci când a marcat Martin Zubimendi. În urma acestei remize, gazdele sunt pe locul 6, cu 32 de puncte. Alaves se află pe locul 15, cu 17 puncte.

Antrenorul lui Alaves, Luis Garcia, a făcut toate cele 5 schimbări în acest meci, dar a ales să îl ţină pe bancă pe Ianis Hagi pe întreaga durată a partidei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și