Închide meniul

Echipa lui Ianis Hagi, egalată dramatic, în al şaselea minut de prelungiri, de Real Sociedad! Fiul „Regelui” a rămas pe bancă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 ianuarie 2024, 23:20

Reclamă
Echipa lui Ianis Hagi, egalată dramatic, în al şaselea minut de prelungiri, de Real Sociedad! Fiul „Regelui a rămas pe bancă

Echipa lui Ianis Hagi, egalată dramatic, în al şaselea minut de prelungiri, de Real Sociedad

Ianis Hagi / Profimedia Images

Echipa spaniolă Alaves a încheiat la egalitate marţi seara, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea bască Real Sociedad, în etapa a 19-a din La Liga. Românul Ianis Hagi nu a evoluat pentru Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La San Sebastian, gazdele au rămas în zece încă din prima repriză. Alex Remiro a fost eliminat în minutul 36, cu un cartonaş roşu direct, iar Alaves a reuşit să deschidă scorul din penalty, în minutul 76, prin Luis Rioja, relatează news.ro.

Echipa lui Ianis Hagi, egalată dramatic, în al şaselea minut de prelungiri, de Real Sociedad!

Real Sociedad a egalat în al şaselea minut de prelungiri, atunci când a marcat Martin Zubimendi. În urma acestei remize, gazdele sunt pe locul 6, cu 32 de puncte. Alaves se află pe locul 15, cu 17 puncte.

Antrenorul lui Alaves, Luis Garcia, a făcut toate cele 5 schimbări în acest meci, dar a ales să îl ţină pe bancă pe Ianis Hagi pe întreaga durată a partidei.

În meciul precedent, pierdut de Alaves în prelungiri cu Real Madrid, cu 1-0, Ianis Hagi a fost introdus în teren în minutul 59. Hagi l-a înlocuit atunci pe Jon Guridi.

Reclamă

Gestul făcut de Rangers faţă de Ianis Hagi, taxat dur de scoţieni: „Nepoliticos!” Românul, analizat după prestaţiile din Spania

Gestul făcut de Rangers faţă de Ianis Hagi a fost taxat dur de scoţieni. Concret, trupa de pe Ibrox a împrumutat un jucător de la Wolverhampton, Fabio Silva, şi i-au oferti acestuia tricoul cu numărul 7, purtat de fiul „Regelui”.

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. În cazul în care o altă ofertă nu apare pe numele său, fiul „Regelui” ar putea reveni în Scoţia, la finalul sezonului.

Rangers nu a mai ţinut cont că numărul 7 este purtat de Ianis Hagi la Rangers, jucător care nu şi-a încheiat contractul pe Ibrox. Scoţienii i-au criticat dur pe oficialii echipei, notând faptul că aceştia au fost extrem de nepoliticoşi faţă de internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

„Ușor nepoliticos ceea ce a făcut Rangers cu Ianis Hagi. Nu putem să spunem că acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum, dar, de obicei, numărul unui jucător împrumutat este păstrat din respect, pur și simplu. Sincer, este ușor nepoliticos ce a făcut Rangers față de Hagi.

Teoretic, Hagi va reveni în vară, când Silva, tot teoretic, va reveni la Wolves, deci oricum nu ar conta, pentru că românul ar urma să își primească înapoi tricoul”, au notat jurnaliştii de la onefootball.com.

Este puțin probabil ca Hagi să rămână”

De asemenea, aceeaşi sursă citată mai sus a analizat şi forma lui Ianis Hagi, din Spania. Jurnaliştii susţin că prestaţiile românului au fost „la limita de jos”, dat fiind faptul că nu a marcat niciun gol în La Liga, ci doar în Cupa Spaniei. Totodată, se mai menţionează că sunt şanse mici ca Hagi Jr să evolueze din nou pe Ibrox.

„Este puțin probabil ca Hagi să rămână. Pur și simplu nu a dat randament cu niciun antrenor, iar dacă se va putea rezolva un transfer cu formația spaniolă, atunci ambele cluburi ar fi mulțumite, dar și jucătorul.

Prestațiile lui Hagi din Spania au fost la limita de jos. A oferit doar un assist în 14 meciuri și două goluri în Cupa Spaniei contra unei echipe din ligile inferioare. Dacă Rangers ar aduce un playmaker cu astfel de cifre, fanii ar fi extrem de îngrijorați”, a mai notat sursa citată mai sus.

Ianis Hagi a făcut cununia civilă cu Elena Tănase în prima zi de Crăciun! Gigi Becali a participat la petrecere

Ianis Hagi a făcut cununia civilă cu Elena Tănase, în prima zi de Crăciun! Patronul FCSB, Gigi Becali, a participat şi el la petrecerea cu 400 de invitaţi, explicând că a făcut o excepţie pentru naşul său, Gică Hagi.

Ziua de Crăciun are acum o dublă semnificaţie pentru Ianis Hagi şi proaspăta lui soţie, Elena Tănase. Cei doi vor aniversa de acum, în fiecare an, împreună cu Crăciunul şi cununia civilă. Ianis Hagi şi soţia sa, Elena, urmează să facă în acest an şi cununia religioasă. În luna octombrie a anului trecut, Ianis Hagi şi Elena Tănase au avut petrecerea de logodnă.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și