Închide meniul
VIDEO

Arda Guler, aproape de un euro-gol pentru Real Madrid! „Messi al Turciei” a şutat de la mijlocul terenului. Reacţia lui Ancelotti

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2024, 20:32

Reclamă
Arda Guler, aproape de un euro-gol pentru Real Madrid! „Messi al Turciei a şutat de la mijlocul terenului. Reacţia lui Ancelotti

Arda Guler, aproape de un euro-gol pentru Real Madrid

Arda Guler, în momentul şutului / Captură DigiSport

Arda Guler a fost aproape de un euro-gol pentru Real Madrid în meciul din deplasare cu Osasuna, din etapa a 29-a din La Liga. „Messi al Turciei”, aşa cum este poreclit mijlocaşul ofensiv de 19 ani, şi-a încercat norocul cu un şut de la mijlocul terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat cu 20 de milioane de euro de la Fenerbahce, Guler a fost trimis de Carlo Ancelotti pe teren în minutul 85. S-a făcut imediat remarcat. În prelungiri, a avut o execuţie fabuloasă şi putea înscrie golul săptămânii în Europa.

Arda Guler, aproape de un euro-gol pentru Real Madrid

În minutul 90+3, Arda Guler l-a văzut pe portarul advers ieşit şi nu a stat pe gânduri. A şutat de la mijlocul terenului, iar mingea a căzut pe bară. Putea duce scorul la 5-2 cu un gol memorabil.

VEZI AICI VIDEO CU EXECUŢIA FABULOASĂ A LUI GULER!

Este un gol pentru noi, nu contează că nu a intrat în poartă. Se simte de parcă a marcat, puțini jucători încearcă asemenea șut. Am văzut foarte puțini fotbaliști cu așa multă încredere la vârsta de doar 19 ani”, a declarat Carlo Ancelotti la finalul meciului.

Reclamă

Arda Guler reuşise să marcheze etapa trecută, când Real Madrid a învins-o cu 4-0 pe Celta Vigo. A fost la numai câţiva centimetri distanţă de a îşi trece numele pe tabelă şi cu Osasuna.

Gruparea din Pamplona a deschis scorul pe El Sadar, prin Vinicius Junior, dar gazdele au egalar rapid, în minutul 7, prin Budimir. Madrilenii au trecut la conducere cu golul din minutul 18 al lui Dani Carvajal şi au rezolvat partida în partea secundă. Brahim Diaz a făcut 3-1 în minutul 61, iar Vinicius Junior a reuşit dubla cu golul din minutul 64, când a ridicat scorul la 4-1 pentru Real.

Reclamă 4 / 0/3

Osasuna nu a mai putut decât să reducă din diferenţă, în minutul 90+1, prin Iker Munoz, iar Real s-a impus cu 4-2.

Madrilenii conduc în clasament, cu 72 de puncte, la zece puncte de ocupanta locului secund, Girona. Osasuna e pe 10, cu 36 de puncte.

Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League

Real Madrid – Manchester City este „şocul” din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Pep Guardiola şi Erling Haaland vin pe Santiago Bernabeu pentru duelul „de foc” din Liga Campionilor.

Campioana Angliei a avut duel cu „galacticii” şi sezonul trecut. City şi Real Madrid au fost adversare în semifinale, iar trupa lui Guardiola a obţinut calificarea cu un neverosimil 5-1. A fost 4-0 în returul de pe Etihad.

Manchester City obţinea calificarea în finală şi reuşea să câştige cel mai râvnit trofeu european. Carlo Ancelotti are şansa revanşei în acest an, pe banca celei mai titrate echipe din competiţie. 14 titluri au madrilenii.

Real Madrid a câştigat, în această ediţie a Ligii Campionilor, Grupa C. A avut victorii pe linie în „dublele” cu Napoli, Braga şi Union Berlin. În optimile de finală a suferit împotriva lui Leipzig şi a obţinut calificarea cu 2-1 la general.

Maximum de puncte a avut şi Manchester City în Grupa G, din care au mai făcut parte Leipzig, Young Boys şi Steaua Roşie Belgrad. „Cetăţenii” au dat recital şi în „dubla” cu FC Copenhaga, pentru calificarea în sferturi. Campionii en-titre au trecut cu 6-2 la general.

Reclamă

Pep Guardiola este acum în faţa unui nou duel cu marea rivală. Fostul antrenor al Barcelonei revine pe stadionul în care obţinut rezultate notabile.

Manşa tur va avea loc pe Santiago Bernabeu, pe 9 sau 10 aprilie. Returul este programat pe Etihad, pe 16 sau 17 aprilie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și