Închide meniul

Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2024, 13:37

Real Madrid – Manchester City, „şocul din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu

Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League

Erling Halaand, în timpul unui meci cu Real Madrid / Profimediaimages

Real Madrid – Manchester City este „şocul” din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Pep Guardiola şi Erling Haaland vin pe Santiago Bernabeu pentru duelul „de foc” din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Angliei a avut duel cu „galacticii” şi sezonul trecut. City şi Real Madrid au fost adversare în semifinale, iar trupa lui Guardiola a obţinut calificarea cu un neverosimil 5-1. A fost 4-0 în returul de pe Etihad.

Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League

Manchester City obţinea calificarea în finală şi reuşea să câştige cel mai râvnit trofeu european. Carlo Ancelotti are şansa revanşei în acest an, pe banca celei mai titrate echipe din competiţie. 14 titluri au madrilenii.

Real Madrid a câştigat, în această ediţie a Ligii Campionilor, Grupa C. A avut victorii pe linie în „dublele” cu Napoli, Braga şi Union Berlin. În optimile de finală a suferit împotriva lui Leipzig şi a obţinut calificarea cu 2-1 la general.

Reclamă

Maximum de puncte a avut şi Manchester City în Grupa G, din care au mai făcut parte Leipzig, Young Boys şi Steaua Roşie Belgrad. „Cetăţenii” au dat recital şi în „dubla” cu FC Copenhaga, pentru calificarea în sferturi. Campionii en-titre au trecut cu 6-2 la general.

Pep Guardiola este acum în faţa unui nou duel cu marea rivală. Fostul antrenor al Barcelonei revine pe stadionul în care obţinut rezultate notabile.

Manşa tur va avea loc pe Santiago Bernabeu, pe 9 sau 10 aprilie. Returul este programat pe Etihad, pe 16 sau 17 aprilie.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile din sferturile UEFA Champions League:

  • Arsenal – Bayern Munchen
  • Atletico Madrid – Borussia Dortmund
  • Real Madrid – Manchester City
  • PSG – Barcelona

Meciurile din semifinalele UEFA Champions League:

  • Atletico/Dortmund – PSG/Barcelona
  • Arsenal/Bayern – Real Madrid / Manchester City

Când se vor juca meciurile:

  • Sferturi de finală tur: 9/10 aprilie 2024
  • Sferturi de finală retur: 16/17 aprilie 2024
  • Semifinale tur: 30 aprilie/1 mai 2024
  • Semifinale retur: 7/8 mai 2024
  • Finala: 1 iunie (Wembley, Londra)

Erling Haaland, cu 6 goluri, este pe prima poziţie în topul marcatorilor din acest sezon al UEFA Champions League. Starul lui City este la egalitate cu Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Harry Kane (Bayern) şi Kylian Mbappe (PSG).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și