Închide meniul

Aurelien Tchouameni, mesaj pentru Kylian Mbappe? „Dacă ai ambiție, trebuie să vii la Real Madrid!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2022, 19:14

Aurelien Tchouameni, mesaj pentru Kylian Mbappe? „Dacă ai ambiție, trebuie să vii la Real Madrid!

Tchouameni nu a refuzat-o pe Real Madrid, așa cum a făcut Kylian Mbappe

Tchouameni, într-un antrenament la naționala Franței cu Kylian Mbappe / Profimedia

Aurelien Tchouameni a spus că jucătorii care vor să câștige trofee trebuie să semneze cu Real Madrid, declarație despre care jurnaliștii de la marca.com bănuiesc că este îndreptată către Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurelien Tchouameni s-a transferat la Real Madrid, în ciuda interesului manifestat pentru el și de către PSG. Fotbalistul de 22 de ani a intrat în inimile fanilor de la primul interviu, fiind nerăbdător să îmbrace tricoul blanco.

Aurelien Tchouameni, mesaj pentru Kylian Mbappe? „Dacă ai ambiție, trebuie să vii la Real Madrid!”

Nu același entuziasm l-a arătat și Kylian Mbappe în momentul când a refuzat-o pe Real Madrid ca să rămână la PSG, care i-a făcut un contract stratosferic. Jurnaliștii de la marca.com scriu că Tchouameni l-ar fi „înțepat” pe Mbbape pentru decizia de a respinge oferta Madridului.

„Sunt foarte fericit să fiu aici, este un vis devenit realitate. Am putut să văd un pic din oraș și ceea ce înseamnă Real Madrid. Este pur și simplu cel mai bun club din lume. Dacă ai ambiție, foame să câștigi trofee și să fii cel mai bun, trebuie să vii la Real Madrid. Este cea mai bună echipă, cu cei mai buni jucători. Au câștigat Liga Campionilor, asta demonstrează că nu există cineva mai bun în Europa”, a spus Aurelien Tchouameni, într-un interviu oficial pentru Real Madrid TV.

Reclamă

Kylian Mbappe a încercat să deturneze transferul lui Aurelien Tchouameni la Real Madrid

Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului cu Paris Saint-Germain şi a încercat să îl aducă şi pe Tchouameni pe Parc des Princes. I-a propus mijlocaşului de la AS Monaco să rămână în Ligue 1 şi să facă pasul la campioana Franţei. Tchouameni nu a vrut să audă şi i-a transmis că Real Madrid este clubul la care vrea să ajungă.

„Am avut șansa să aleg alte cluburi, dar după ce am aflat că Real Madrid vrea să mă semneze, nu am ezitat nicio clipă. Kylian Mbappe a vorbit cu mine și m-a întrebat dacă pot să merg la PSG, dar i-am spus că vreau să ajung la Real Madrid. Alegerea mea a fost întotdeauna Madrid.

El a înțeles decizia mea, este fericit pentru mine. Şi Camavinga mi-a spus: Ar trebui să ni te alături la Real Madrid, vino!”, a dezvăluit Aurelien Tchouameni la prezentarea oficială, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Aurelien Tchouameni

Jucătorul a semnat un contract valabil pentru următoarele șase sezoane. Cele două părţi au ajuns la un acord în Paris, înainte de finala UEFA Champions League câştigată de „galactici”.

Prezentarea oficială a lui Aurelien Tchouameni la Real Madrid a avut loc azi, după ce jucătorul a efectuat ultimele teste medicale.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, suma de transfer a lui Aurelien Tchouameni se ridică la 100 de milioane de euro. Real Madrid va plăti acum 80 de milioane, iar restul de 20 vor fi achitate sub formă de bonusuri.

22 de ani are Aurelien Tchouameni și este cotat la 60 de milioane de euro. În sezonul trecut, acesta a bifat 50 de meciuri pentru Monaco în toate competițiile, reușind cinci goluri și trei assist-uri.

În prezent, cota lui este de 60 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și