Închide meniul
NEWS ALERT

Aurelien Tchouameni, primul jucător care semnează cu Real Madrid după refuzul lui Kylian Mbappe!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2022, 20:01

Aurelien Tchouameni, primul jucător care semnează cu Real Madrid după refuzul lui Kylian Mbappe!

Aurelien Tchouameni, aproape de transferul la Real Madrid

Aurelien Tchouameni, în timpul unui meci pentru Monaco / Profimedia

Real Madrid e aproape să-l transfere pe Aurelien Tchouameni, după ce a fost refuzată de Kylian Mbappe. Galacticii plătesc o avere pentru „perla” de la AS Monaco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurelien Tchouameni ar urma să se transfere la Real Madrid pentru aproximativ 80 de milioane de euro, potrivit RMC Sports. Fotbalistul francez a preferat echipa de pe Santiago Bernabeu în detrimentul lui Liverpool.

Aurelien Tchouameni semnează cu Real Madrid, după refuzul lui Kylian Mbappe

Tchouameni este considerat unul dintre cei mai buni tineri mijlocași din Europa. Real Madrid, încă răvășită de refuzul lui Kylian Mbappe, vrea să se folosească din plin de banii „care i-au rămas” după ce mutarea lui Mbappe a plecat.

Tchouameni, deși a fost curtat intens de Liverpool, și-ar fi informat deja colegii de la Monaco că vrea să joace pentru Real Madrid, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă

Cine este Aurelien Tchouameni

Tchouameni are o prezență fizică puternică la mijlocul terenului. La Real Madrid, acesta ar urma să-i ia locul lui Casemiro. Totodată, Dani Ceballos va părăsi clubul de pe Santiago Bernabeu, odată că venirea puștiului de la Monaco.

Manchester United, Chelsea, Juventus și PSG s-au mai interesat de serviciile lui Aurelien Tchouameni.

În acest sezon, fotbalistul de 22 de ani a adunat 35 de meciuri pentru Monaco în Ligue 1, reușind trei goluri și două pase decisive. Tchouameni a fost crescut de Bordeaux și joacă pentru Monaco din ianuarie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, cota lui este de 40 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Real Madrid, refuzată de Kylian Mbappe

Din informaţiile oferite chiar de mama lui Mbappe, ofertele primite de la PSG şi Real Madrid au fost similare, dar jucătorul cotat la 160 de milioane de euro a ales să rămână în capitala Franţei.

Domnule Florentino Perez, vă informez că am decis să stau la PSG. Vreau să vă mulţumesc pentru oportunitatea pe care mi-aţi oferit-o de a juca la Real Madrid, club al cărui fan am fost de mic copil. Sper că înţelegeţi decizia mea şi vă urez succes în finala UEFA Champions League”, a fost mesajul lui Mbappe, conform Chiringuito.

Marca anunţă şi ce reacţie a avut preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, după ce a fost refuzat de Kylian Mbappe. Mesajul lui Florentino a fost unul scurt: „Succes în carieră!”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și