Închide meniul

Mesajul lui Kylian Mbappe pentru Florentino Perez după ce şi-a prelungit contractul cu PSG. „Sunt fanul Realului de mic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 8:42

Mesajul lui Kylian Mbappe pentru Florentino Perez după ce şi-a prelungit contractul cu PSG. „Sunt fanul Realului de mic

Mesajul lui Kylian Mbappe pentru Florentino Perez

Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul cu PSG / Profimedia Images

Mesajul lui Kylian Mbappe pentru Florentino Perez a fost dezvăluit de presa spaniolă. Campionul mondial a ales să îşi prelungească contractul cu PSG până în 2025 şi i-a lăsat cu buza umflată pe madrileni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile oferite chiar de mama lui Mbappe, ofertele primite de la PSG şi Real Madrid au fost similare, dar jucătorul cotat la 160 de milioane de euro a ales să rămână în capitala Franţei.

Mesajul lui Kylian Mbappe pentru Florentino Perez

„Domnule Florentino Perez, vă informez că am decis să stau la PSG. Vreau să vă mulţumesc pentru oportunitatea pe care mi-aţi oferit-o de a juca la Real Madrid, club al cărui fan am fost de mic copil. Sper că înţelegeţi decizia mea şi vă urez succes în finala UEFA Champions League”, a fost mesajul lui Mbappe, conform Chiringuito.

Marca anunţă şi ce reacţie a avut preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, după ce a fost refuzat de Kylian Mbappe. Mesajul lui Florentino a fost unul scurt: „Succes în carieră!”.

Kylian Mbappe: Sunt foarte fericit

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, sâmbătă, că fotbalistul Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până în 30 iunie 2025.

Reclamă

“Sunt foarte fericit. Am convingerea că aici pot continua să cresc într-o echipă care oferă toate mijloacele pentru a performa la cel mai înalt nivel. Sunt fericit şi că pot juca în continuare în Franţa, ţata în care m-am născut, am crescut şi m-am dezvoltat”, a declarat fotbalistul.

Recent, mama starului francez, Fayza Lamari, a dezvăluit că ofertele făcute de cele două cluburi sunt aproape identice.

„Cele două oferte, cea de la PSG și cea de la Real Madrid, sunt aproape identice. La Real, fiul meu va avea control asupra drepturilor sale de imagine. Acum așteptăm decizia lui… Cele două oferte nu diferă foarte mult și așteptăm să-l lăsăm pe Mbappé să aleagă ce își dorește”, a spus Fayza Lamari, conform Kora Plus, citată de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Contractul uluitor pe care PSG i l-a propus lui Kylian Mbappe

PSG nu renunţă la Kylian Mbappe şi face o nouă încercare pentru a-l păstra pe fotbalist pe Parc des Princes. Jucătorul în vârstă de 23 de ani se află pe ultima sută de metri pentru a semna contractul cu Real Madrid. Contractul lui Mbappe expiră la sfârșitul sezonului și este la un pas de a pleca gratis la Real Madrid. Durata de şedere la PSG mai este valabilă doar 6 săptămâni.

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit control complet asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor. Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal. Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Recomandări
  • Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și