Închide meniul

Avalanşă de plecări de la Real Madrid! Şase jucători se pot despărţi de „galactici”, în vară

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 21:19

Reclamă
Avalanşă de plecări de la Real Madrid! Şase jucători se pot despărţi de „galactici, în vară

Avalanşă de plecări de la Real Madrid | Şase jucători pot pleca

Jucătorii lui Real Madrid, în timpul unui meci/ Profimedia

Se anunţă o avalanşă de plecări de la Real Madrid, în vară, atunci când se pot despărţi de echipă nu mai puţin de şase jucători. Luka Modric şi Toni Kross sunt doi dintre jucătorii cărora le expiră contractele la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La capitolul veniri, la finalul sezonului, Real Madrid urmează să bifeze transferul lui Kylian Mbappe. În presa din Spania s-a zvonit că starul francez ar fi semnat deja cu formaţia de pe Santiago Bernabeu.

Avalanşă de plecări de la Real Madrid | Şase jucători se pot despărţi de echipă

Conform mundodeportivo.com, nu mai puţin de şase jucători pot pleca de la Real Madrid, la finalul sezonului. Concret, contractele lui Luka Modric, Toni Kroos, Nacho şi Lucas Vazquez vor expira la finalul sezonului, şi pentru moment, nu au fost prelungite.

De asemenea, împrumuturile lui Joselu şi Kepa, de la Espanyol, respectiv Chelsea, vor expira şi ele la finalul stagiunii, astfel că jucătorii se vor despărţi de Real Madrid.

Despre Luka Modric, spaniolii notează faptul că acesta nu se gândeşte la retragere, ajuns la 38 de ani. „Galacticii” însă nu au luat în calcul, până în acest moment, să-i prelungească înţelegerea fostului Balon de Aur, pentru care insistă echipe din Arabia Saudită.

Reclamă

De cealaltă parte, în cazul lui Toni Kroos, Real Madrid şi-a exprimat deja dorinţa ca acesta să mai continue un sezon pe Santiago Bernabeu, însă germanul nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului său.

În privinţa lui Lucas Vazquez şi Nacho, oficialii lui Real Madrid îşi doresc ca aceştia să continue la formaţia madrileană.

Pentru a-l păstra pe Joselu, Real Madrid va trebui să plătească suma de 1,5 milioane de euro celor de la Espanyol, iar cât despre Kepa, madrilenii nu sunt tentaţi să-l păstreze, dat fiind faptul că pentru acest fapt, trebuie să le plătească celor de la Chelsea suma de 20 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Când ar putea fi prezentat oficial Kylian Mbappe la Real Madrid

Superstarul naţionalei Franţei le-a transmis madrilenilor dorinţa lui. Potrivit presei spaniole, Mbappe le-a spus oficialilor madrileni că doreşte să fie jucătorul lui Real înainte de startul EURO 2024.

Kylian Mbappe vrea ca Real Madrid să-l prezinte înainte de EURO 2024. Vrea să meargă la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice liniştit, fără ca întâlnirile sale cu ziariştii la conferinţele de presă să se transforme în monologuri despre viitorul său”, a transmis jurnalistul Joaquin Maroto, de la cotidianul as.com.

Ronaldo Nazario este convins că Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid. Atacantul de legendă al „galacticilor” îl asigură pe Mbappe că va da lovitura carierei în cazul în care va accepta oferta lui Florentino Perez şi va semna cu graparea de pe Santiago Bernabeu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și