Închide meniul

Barcelona bagă mâna în buzunar pentru jucătorul exilat de Manchester United! Oferta făcută de catalani: „Ar fi o mutare de vis”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 ianuarie 2024, 9:57

Barcelona bagă mâna în buzunar pentru jucătorul exilat de Manchester United! Oferta făcută de catalani: „Ar fi o mutare de vis

Barcelona bagă mâna în buzunar pentru jucătorul exilat de Manchester United

Paul Pogba, Cristiano Ronaldo şi Mason Greenwood, în timpul unui meci / Profimedia

Barcelona bagă mâna în buzunar pentru jucătorul exilat de Manchester United! Mason Greenwood, care evoluează sub formă de împrumut la Getafe, este dorit de catalani. Internaţionalul englez de 22 de ani a devenit persoană non-grata pe Old Trafford, în urma acuzaţiilor de tentativă de viol şi agresiune. La începutul anului trecut, acuzaţiile au fost retrase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă procesul nu a mai continuat, Manchester United a făcut tot posibilul pentru a scăpa de Greenwood, iar internaţionalul englez a ajuns la Getafe, sub formă de împrumut. Acum, Barcelona este aproape de a îl cumpăra pe tânărul de 22 de ani.

Barcelona bagă mâna în buzunar pentru jucătorul exilat de Manchester United!

Prestaţiile lui Greenwood la Getafe au atras atenţia, iar Barcelona a devenit interesată de serviciile internaţionalului englez. Potrivit marca.com, care citează presa engleză, Greenwood se află printre priorităţle catalanilor pentru sezonul viitor.

Barcelona oferă 46 de milioane de euro pentru jucătorul catalogat „noua mare speranţă a fotbalului englez”. Greenwood mai are contract cu Manchester United până în 2025, dar clubul de pe Old Trafford ar fi mai mult decât încântat să încheie definitiv relaţiile cu acesta.

În actualul sezon de La Liga, Mason Greenwood a evoluat în 16 partide, marcând 3 goluri şi oferind 4 pase de gol. De asemenea, el şi-a mai trecut în cont alte 2 goluri în cele 3 meciuri disputate în Cupa Spaniei. În acest moment, el este cotat la 7,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Xavi a anunţat în ce condiţii pleacă de la Barcelona

Xavi a anunţat în ce condiţii pleacă de la Barcelona. La scurt timp după înfrângera cu Real Madrid, presa din Spania a vorbit despre faptul că jucătorii catalani nu mai sunt alături de fostul mijlocaş, din cauza faptului că ar fi mai dur cu unii jucători decât cu alţii:

„În ziua în care vestiarul nu va mai fi alături de mine, voi pleca. Mereu am crezut în noi. Am făcut lucrurile foarte prost în urmă cu câteva zile, dar vrem să le facem cât mai bine. Eu continui pe banca acestei pentru că obiectivele au fost îndeplinite.

Dacă nu aş fi câştigat La Liga anul trecut, nu aş mai fi fost aici. Nu voi fi niciodată o problemă pentru Barcelona. Când îmi vor spune că sunt o problemă, atunci voi pleca. Iubesc acest club”, a declarat Xavi, citat de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a devenit antrenorul Barcelonei în noiembrie 2021, atunci când l-a înlocuit pe Ronald Koeman pe banca tehnică a catalanilor. Sub comanda lui Xavi, catalanii au câştigat sezonul trecut două trofee: La Liga şi Supercupa Spaniei.

După înfrângera din Supercupa Spaniei cu Real Madrid, Barcelona a obţinut două victorii. Prima a venit în Cupa Spaniei, pe terenul celor de la Unionistas, după care catalanii s-au impus pe terenul lui Betis, în La Liga.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și