Închide meniul

Barcelona, desființată în presa din Spania după El Clasico: „Real Madrid i-a dat 3 palme, fără să calce accelerația!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 19:45

Barcelona, desființată în presa din Spania după El Clasico: „Real Madrid i-a dat 3 palme, fără să calce accelerația!

Real Madrid a învins Barcelona cu 3-1, pe Santiago Bernabeu

Xavi, în timpul meciuluI Real Madrid - Barcelona 3-1 / Profimedia

  • Barcelona, desființată în presa din Spania după El Clasico
  • „Real Madrid i-a dat 3 palme, fără să calce accelerația!”

Barcelona a fost desființată în presa din Spania după El Clasico. Real Madrid s-a impus pe Santiago Bernabeu cu scorul de 3-1. Grație victoriei de astăzi, trupa lui Carlo Ancelotti a urcat pe primul loc în La Liga, devansând chiar formația catalană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa iberică a sărbătorit succesul Realului cu un titlu savuros. „Real Madrid pune sare pe rana Barcelonei”, a titrat Marca, cotidianul „de casă” al „galacticilor”.

Barcelona, desființată în presa din Spania după El Clasico!

Karim Benzema, Federico Valverde și Rodrygo au marcat golurile lui Real Madrid, în timp ce Ferran Torres a înscris pentru Barcelona.

Reclamă

„Real Madrid i-a dat 3 palme Barcelonei, fără să calce accelerația!”, au notat jurnaliștii Marca.

„Real a obținut cele 3 puncte și a pus sare pe rana Barcelonei. În aceeași săptămână, catalanii au ajuns la un pas de eliminarea din Champions League.

Reclamă

Real Madrid înseamnă Champions League. În același timp, știm cu toții ce s-a întâmplat cu Barcelona în Champions League. ‘Albii’ nici n-au avut nevoie să calce accelerația pentru a scăpa de eterna rivală, cu 3 ‘palme’. Și încă un lucru. Suferința din final a fost produsă chiar de Real, pentru că n-a vrut să-și termine rivala. Chiar și așa, scorul a fost 3-1.

Nu e o nebunie să spui că Valverde este cel mai bun mijlocaș din lume, la ora actuală. Benzema va cuceri Balonul de Aur, iar Ancelotti este o legendă”, a notat cotidianul Marca.

Ilie Dumitrescu a explicat unde s-a făcut diferența în El Clasico, Real Madrid – Barcelona 3-1

Ilie Dumitrescu a explicat unde s-a făcut diferența în El Clasico, Real Madrid – Barcelona 3-1. Ce analiză făcut „Mister” după partida de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a lăudat maniera în care Carlo Ancelotti a abordat meciul cu rivala eternă. „Mister” a rămas impresionat de jocul „galaticilor”. Fostul membru al „Generației de Aur” e sigur că victoria Realului s-a datorat experienței mai mari a echipei Blanco.

”Este clar că Real e o echipă pragmatică, matură, care a știut ce vrea de la acest joc. Obiectivul a fost clar, spații reduse, o echipă reactivă, cu jucători cu viteză foarte bună. Era important să nu fie spații mari între linii. Mai e un aspect extrem de important. La nivelul ăsta, e foarte importantă organizarea de joc pe faza ofensivă.

Real e o echipă solidă, care știe să sufere, dar știe și să atace pozițional. Ne uitam la Modric, la Kroos, apoi intră oameni de pe bancă și te ajută. E o victorie meritată a celor de la Real, care formează o echipă cu personalitate, ceea ce s-a văzut în ultimii 20 de metri”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

O nouă victorie „galatică” în El Clasico

Real Madrid a condus cu 2-0 în El Clasico, după golurile lui Karim Benzema și Fede Valverde. Francezul a înscris în minutul 12, după ce Vinicius a fost lansat pe contraatac de Toni Kroos. Valverde a marcat cu un șut de la marginea careului care nu i-a lăsat vreo șansă lui ter Stegen.

Barcelona a redus din diferență pe final, în minutul 84, prin Ferran Torres, care a înscris poarta goală după o cursă excelentă a lui Ansu Fati. Bucuria catalanilor nu a durat însă mult. Rodryo a închis tabela în prelungirile meciului, din penalty.

În urma succesului din El Clasico, Real Madrid a urcat pe primul loc în La Liga, la trei puncte de rivala Barcelona, care a coborât pe poziția secundă.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Gianni Infantino a recunoscut există probleme de rasism în fotbal
Fotbal extern • 12 apr., 10:22
Gianni Infantino a recunoscut că există probleme de rasism în fotbal: „Sunt probleme de rasism în fotbal!”
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat