Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 3-1. O nouă victorie „galactică” în El Clasico! Echipa lui Ancelotti s-a dezlănțuit. Meci de coșmar pentru catalani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2022, 19:02

Real Madrid – Barcelona 3-1. O nouă victorie „galactică în El Clasico! Echipa lui Ancelotti s-a dezlănțuit. Meci de coșmar pentru catalani

Real Madrid

Jucătorii lui Real Madrid, / Profimedia

Real Madrid – Barcelona 3-1. „Galacticii” au reușit o nouă victorie în El Clasico. Echipa lui Carlo Ancelotti a făcut un meci perfect. Continuă însă criza la catalani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a condus cu 2-0 în El Clasico, după golurile lui Karim Benzema și Fede Valverde. Francezul a înscris în minutul 12, după ce Vinicius a fost lansat pe contraatac de Toni Kroos. Valverde a marcat cu un șut de la marginea careului care nu i-a lăsat vreo șansă lui ter Stegen.

Barcelona a redus din diferență pe final, în minutul 84, prin Ferran Torres, care a înscris poarta goală după o cursă excelentă a lui Ansu Fati. Bucuria catalanilor nu a durat însă mult. Rodryo a închis tabela în prelungirile meciului, din penalty.

În urma succesului din El Clasico, Real Madrid a urcat pe primul loc în La Liga, la trei puncte de rivala Barcelona, care a coborât pe poziția secundă.

Real Madrid – Barcelona 3-1

Final! Real Madrid s-a impus cu 3-1.

Reclamă

Min 90+1: GOOOL Real Madrid! Brazilianul a marcat din penalty.

Min 84: GOOOL Barcelona! Ferran Torres a înscris cu poarta goală după o cursă excelentă a lui Ansu Fati.

Min 52. Karim Benzema a marcat din nou, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL ANULAT

Min 35: GOOOL Real Madrid! Fede Valverde a înscris cu un șut pe jos de la marginea careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Min 25: Ratare uriașă a lui Robert Lewandowski! Polonezul a trimis peste cu toată poarta în față. Ulterior, reluările au arătat că Lewa era în poziție de ofsaid.

VEZI AICI VIDEO CU RATAREA URIAȘĂ

Min 12: GOOOOL Real Madrid! Karim Benzema a înscris după un contraatac de vis al madrilenilor.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Reclamă

Min 7: Prima fază importantă a derby-ului! Vincius Jr. a avut un șut deviat care s-a dus puțin pe lângă poarta lui Ter Stegen.

Min 4: Raphinha a avut un șut de la distanță reținut ușor de Lunin.

Min 1: A început meciul.

Barcelona: Ter Stegen – Sergi Roberto, Koundé, Eric Garcia, Balde – Busquets, Pedri, De Jong – Dembélé, Raphinha, Lewandowski

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Modric, Tchouameni, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius

Update 14:40: Imagini din vestiarul Barcelonei de pe Santiago Bernabeu

Update 14:20: Santiago Berbabeu e pregătit de sărbătoare:

Update 14:00: Imagini spectaculoase pe contul de Twitter al galacticilor:

Update 12:30: Gică Hagi a prefațat El Clasico, Real Madrid – Barcelona. Detalii AICI

Știrea inițială

Real Madrid se află la polul opus înaintea derby-ului de duminică. „Galacticii” au reuşit să obţină calificarea matematică în optimile Ligii Campionilor, cu două etape înainte de finalul grupelor.

Cu toate acestea, este de aşteptat ca meciul să fie unul echilibrat, ţinând cont de situaţia din clasament. Cele două formaţii se află la egalitate de puncte, ambele având 22, după opt etape disputate, fiind totodată şi neînvinse. Barcelona se află pe primul loc, graţie golaverajului superior.

În ultima confruntare din La Liga, Barcelona a umilit-o pe marea rivală. Catalanii s-au impus cu un incredibil 4-0, chiar la Madrid. Pierre – Emerick Aubameyang a reuşit o „dublă”, Ronald Araujo şi Ferran Torres completând şi ei tabela.

Carlo Ancelotti agită spiritele înainte de Real Madrid – Barcelona

Carlo Ancelotti agită spiritele înainte de Real Madrid – Barcelona. Antrenorul campioanei Europei spune că Barcelona are un stil de joc de care nu se dezice. În schimb, antrenorul italian spune că are altă filosofie legată de fotbal.

Carlo Ancelotti spune că stilul unei echipe trebuie să difere, în funcţie de jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

„Istoria Barcelonei vorbește limpede. Clubul a urmat și continuă să urmeze un stil. Fanii îl plac, clubul îl place și, cu tot respectul, nu spun că nu e corect, e o filosofie fotbalistică, dar alte cluburi sunt diferite.

Eu cred că nu e cel mai indicat să ai doar un stil de joc, pentru că fotbaliștii se schimbă. Pentru mine cel mai important este să am jucători care se integrează perfect în stilul de joc pe care vreau să-l impun”, a spus Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Statistici interesante despre meciurile din El Clasico

Barcelona și Real Madrid se întâlnesc pentru a 185-a oară în istoria meciurilor din La Liga, în acest weekend, iar as.ro prezintă câteva statistici interesante despre El Clasico, cel mai tare duel din calendarul fotbalului.

Real Madrid și Barcelona sunt două dintre cele mai mari cluburi din fotbalul mondial. Rivalitatea lor este considerată una dintre cele mai mari din sport, nu doar din fotbal. Se întâlnesc pentru a 185-a oară în La Liga, duminică aceasta, pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid are mai multe succese în campionat împotriva rivalilor catalani, 76-73. Însă, după victoria cu 4-0 din martie 2022, Barcelona are șansa de a câștiga două meciuri succesive împotriva lui Real Madrid în La Liga, pentru prima dată din martie 2019, când la conducerea clubului era Ernesto Valverde. De asemenea, catalanii pot bifa două victorii la rând împotriva rivalilor, fără să primească gol, pentru prima dată în ultimii 12 ani, de pe vremea lui Pep Guardiola, scrie theanalyst.com.

În mod uimitor, în ciuda faptului că s-au întâlnit deja de 184 de ori în competiție, ambele cluburi au marcat exact același număr de goluri în derby-urile din La Liga (295). Victoria Barcelonei cu 4-0 în sezonul trecut a fost cea care a echilibrat balanța. Acum, ambele echipe sunt la cinci reușite distanță de borna celor 300 de goluri.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și