Închide meniul

Barcelona, dezlănțuită pe piața transferurilor! Andreas Christensen, prezentat oficial

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 iulie 2022, 17:23

Barcelona, dezlănțuită pe piața transferurilor! Andreas Christensen, prezentat oficial

Barcelona, dezlănțuită pe piața transferurilor: Andreas Christensen, prezentat oficial

Twitter FC Barcelona

Andreas Christensen, prezentat oficial la Barcelona. Gruparea catalană e dezlănțuită pe piața transferurilor. După transferul lui Franck Kessie, echipa lui Xavi l-a prezentat oficial şi pe internaţionalul danez. Fundaşul de 26 de ani a evoluat ultima oară la Chelsea, de unde a venit liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 35 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Christensen a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Chelsea în ultimii ani. Cu internaţionalul danez în echipă, londonezii au câştigat UEFA Champions League, în 2021.

Barcelona, dezlănțuită pe piața transferurilor: Andreas Christensen, prezentat oficial

Şi Franck Kessie a fost prezentat oficial la Barcelona

Franck Kessie (25 de ani) a fost prezentat oficial la Barcelona. Mijlocașul ivorian, ultima oară la AC Milan, este primul transfer realizat de catalani în această vară.

Barcelona a început recitalul transferurilor din această vară. Franck Kessie a semnat cu formația catalană un contract valabil până în 2026. Vicecampioana Spaniei i-a stabilit o clauză de reziliere astronomică, în valoare de 500 de milioane de euro.

Reclamă

„Barcelona și Franck Yannick Kessie au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului la Barca după expirarea contractului său la AC Milan”, a anunțat Barcelona, pe site-ul oficial al clubului.

Kessie a rămas liber de contract în această vară, după încheierea înțelegerii cu AC Milan. Mijlocașul din Coasta de Fildeș a devenit o pieză de bază în primul „11” al „rossonerilor” în ultimii 5 ani, reușind să înscrie 37 de goluri în 223 de meciuri, în toate competițiile.

Robert Lewandowski, tot mai aproape de Barcelona

Barcelona vrea să mai dea o lovitură pe piața transferurilor în această vară. Catalanii forțează transferul lui Robert Lewandowski. Starul polonez și-a exprimat dorința de a pleca de la Bayern Munchen, cu care mai are un an de contract.

Reclamă 4 / 0/3

„Lewa” are bagajele făcute și așteaptă transferul răsunător pe Camp Nou. Polonezul vrea să-i facă concurență lui Karim Benzema, “mașinăria de goluri” a lui Real Madrid.

Dezvăluirea impresionantă a fost făcută de Cezary Kucharsk, fostul agent al lui Lewandowski:

“Vrea să arate că e mai bun decât Benzema. Acesta este un alt motiv pentru care vrea să plece la Barca. Lewandowski nu are visuri. Pentru el, fotbalul este un job, iar el este foarte profesionist. Real Madrid și Barcelona sunt la același nivel.”, a spus Cezary Kucharsk, citat de cotidianul Marca.

Robert Lewandowski și Karim Benzema au marcat pe bandă rulantă în stagiunea precedentă. Atacantul lui Bayern a înscris de 50 de ori în toate competițiile, în timp ce vârful Realului a punctat de 44 de ori. Fiecare a contribuit la cucerirea titlului în campionatul intern, iar Benzema se poate lăuda și cu trofeul UEFA Champions League.

Fostul impresar al lui “Lewa” este convins că Barcelona și reprezentanții super-atacantului nu vor renunța la negocierile cu Bayern Munchen. Bavarezii cer 50 de milioane de euro în schimbul golgheterului lor.

“Barca și Lewandowski vor lupta pentru acest transfer. Eu cred că până la urmă va semna cu Barcelona, văd posibilă această mutare.”, a mai spus Kucharsk.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și