Închide meniul

Barcelona forţează transferul fostului jucător de la Dinamo! Mutarea, cap de afiş în presa din Spania

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2024, 9:29

Reclamă
Barcelona forţează transferul fostului jucător de la Dinamo! Mutarea, cap de afiş în presa din Spania

Barcelona forţează transferul fostului jucător de la Dinamo

Aleix Garcia, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Barcelona forţează transferul fostului jucător de la Dinamo. Catalanii îl doresc cu insistenţă pe Aleix Garcia, mijlocaşul celor de la Girona. Mutarea pregătită de clubul de pe Camp Nou ţine capul de afiş în presa din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aleix Garcia este unul dintre jucătorii de bază de la Girona, revelaţia din acest sezon de La Liga. Girona ocupă locul secund în campionatul iberic, cu şase puncte peste Barcelona.

Barcelona forţează transferul fostului jucător de la Dinamo

Conform Mundo Deportivo, Barcelona i-a anunţat pe oficialii de la Girona, cât şi pe apropiaţii jucătorului, de interesul pentru Aleix Garcia. Catalanii speră să obţină semnătura jucătorului plătind o sumă mai mică faţă de cât este clauza sa.

Concret, clauza de reziliere a lui Aleix Garcia este de 20 de milioane de euro, însă oficialii de la Barcelona sunt încrezători că pot plăti doar 15 milioane de euro. De asemenea, catalanii sunt dispuşi să cedeze şi jucători la schimb celor de la Girona, în schimbul lui Garcia.

Barcelona a insistat, pe parcursul acestei ierni, pentru transferul lui Aleix Garcia. Însă, problemele financiare ale clubului nu le-au permis catalanilor să oficializeze mutarea mijlocaşului spaniol pe Camp Nou.

Reclamă

Sursa citată mai sus mai menţionează că Oriol Romeu, Pablo Torre sau Eric Garcia ar putea fi împrumutaţi la Girona, pentru ca Barcelona să îl transfere pe Alexi Garcia.

Aleix Garcia a bifat 25 de meciuri pentru Girona, în acest sezon, reuşind să marcheze trei goluri şi să ofere şi patru pase decisive, în toate competiţiile.

La Dinamo, Aleix Garcia a fost transferat în sezonul în care Pablo Cortacero a preluat clubul, în 2020. Mijlocaşul spaniol a jucat în opt meciuri la formaţia din Ştefan cel Mare, fără să marcheze vreun gol.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona a început căutările pentru înlocuitorul lui Xavi

Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi. Oficialii formației blaugrana trebuie să se decidă cine îl va înlocui pe actualul tehnician al formației.

Xavi a anunțat că va pleca de la FC Barcelona după ce a pierdut cu 3-5 în fața celor de la Villareal, ocupanta locului 14 în La Liga. Spaniolul a mențonat că va părăsi echipa catalană în luna iunie a acestui an.

Presa spaniolă a anunțat faptul că până în momentul de față, Juan Laporta, președintele de la FC Barcelona, are 3 variante pentru a-l înlocui pe Xavi. Ar fi vorba și despre Thiago Motta, actualul antrenor al celor de la Bologna, care face un sezon bun în Serie A.

De asemenea, o altă variantă pentru înlocuirea lui Xavi ar fi Rafa Marquez, actualul antrenor al echipei secunde de la FC Barcelona. Acesta a dezvăluit deja faptul că ar fi interesat să antreneze echipa mare a catalanilor.

De asemenea, un alt posibil înlocuitor al lui Xavi ar fi Sergio Conceicao, actualul antrenor de la FC Porto, care a anunțat faptul că va părăsi echipa din Liga Portugal, competiție care se vede live în AntenaPLAY, în această vară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și