Închide meniul

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Frenkie de Jong, aflat la un pas de Manchester United! Catalanii au bătut palma cu jucătorul

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iunie 2022, 10:51

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Frenkie de Jong, aflat la un pas de Manchester United! Catalanii au bătut palma cu jucătorul

Frenkie de Jong este dorit de Pep Guardiola la Manchester City

Frenkie de Jong dorit de Manchester United / Profimediaimages

  • Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Frenkie de Jong, aflat la un pas de Manchester United
  • Catalanii au bătut palma cu jucătorul

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Frenkie de Jong, mijlocașul aflat pe picior de plecare la Manchester United. Presa iberică anunță că formația catalană s-a înțeles cu Carlos Soler, de la Valencia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ora actuală, Manchester United și Barcelona negociază pentru transferul lui Frenkie de Jong, internaționalul de 25 de ani sosit în 2019 pe Camp Nou.

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Frenkie de Jong! Catalanii s-au înțeles cu Carlos Soler

Potrivit expertului în mercato Fabrizio Romano, oficialii Barcelonei solicită 85 de milioane de euro în schimbul fostului jucător de la Ajax, iar Manchester United ar fi dispusă să achite suma respectivă. Totuși, „diavolii” și-ar dori să apeleze la anumite bonusuri pentru a atinge suma integrală cerută de catalani.

Reclamă

Conducătorii de Camp Nou sunt conștienți de golul uriaș care ar rămâne în linia mediană după o eventuală despărțire de De Jong. Din acest motiv, catalanii și-au luat măsuri de precauție și au bătut palma cu Carlos Soler, mijlocașul de 25 de ani de la Valencia, anunță cotidianul As.

Sosirea lui Soler la Barcelona este dependentă de transferul lui Frenkie la Manchester United. Conform jurnaliștilor spanioli, Barca ar urma să achite 20 de milioane de euro pentru mijlocașul Valenciei.

Reclamă

Carlos Soler a evoluat întreaga carieră pentru Valencia, echipa care l-a crescut încă de la vârsta de 7 ani. Cotat la 50 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, mijlocașul iberic a marcat 35 de goluri în 223 de meciuri pentru „lileci”.

Robert Lewandowski vrea să meargă la Barcelona și să-l “umbrească” pe Karim Benzema

Robert Lewandowski are bagajele făcute și așteaptă transferul răsunător la Barcelona. Polonezul vrea să-i facă concurență lui Karim Benzema, “mașinăria de goluri” a lui Real Madrid.

Dezvăluirea impresionantă a fost făcută de Cezary Kucharsk, fostul agent al lui Lewandowski:

Reclamă 4 / 0/3

“Vrea să arate că e mai bun decât Benzema. Acesta este un alt motiv pentru care vrea să plece la Barca. Lewandowski nu are visuri. Pentru el, fotbalul este un job, iar el este foarte profesionist. Real Madrid și Barcelona sunt la același nivel.”, a spus Cezary Kucharsk, citat de cotidianul Marca.

Robert Lewandowski și Karim Benzema au marcat pe bandă rulantă în stagiunea precedentă. Atacantul lui Bayern a înscris de 50 de ori în toate competițiile, în timp ce vârful Realului a punctat de 44 de ori. Fiecare a contribuit la cucerirea titlului în campionatul intern, iar Benzema se poate lăuda și cu trofeul UEFA Champions League.

Fostul impresar al lui “Lewa” este convins că Barcelona și reprezentanții super-atacantului nu vor renunța la negocierile cu Bayern Munchen. Bavarezii cer 50 de milioane de euro în schimbul golgheterului lor:

“Barca și Lewandowski vor lupta pentru acest transfer. Eu cred că până la urmă va semna cu Barcelona, văd posibilă această mutare.”, a mai spus Kucharsk.

Șefii lui Bayern cer 50 de milioane de euro în schimbul lui Lewandowski

Robert Lewandowski, aflat de opt ani la Bayern Munchen, își dorește cu disperare să plece din Bavaria în această vară. Tomasz Wlodarczyk, un jurnalist apropiat de anturajul lui Robert Lewandowski și de agentul jucătorului, Pin Zahavi, a clarificat situația polonezului.

Robert a fost în contact cu Barca deja de câteva luni. În martie, Zahavi și Joan Laporta au început să discute informal și au convenit asupra necesității ca el să meargă la Barcelona.

„Da, Robert a decis deja că nu va continua la Bayern. El a încercat în toamnă să înceapă discuțiile cu conducerea lui Bayern pentru prelungirea contractului, dar a avut multe îndoieli. Atunci a fost momentul când început să se gândească serios la plecare.

Reclamă

Apoi a văzut că clubul este interesat să aducă un atacant tânăr și s-a simțit nedreptățit. El credea că a dat foarte mult clubului în ultimii opt ani și nu merită asta. Îmi amintesc că am vorbit cu el la începutul lunii ianuarie și era deja cu gândul la plecare”, a spus Tomasz Wlodarczyk, conform sport.es.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League