Închide meniul

Motivul pentru care Robert Lewandowski vrea să meargă la Barcelona: “Vrea să arate că e mai bun decât Karim Benzema!”. Dezvăluirea uimitoare

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iunie 2022, 19:43

Motivul pentru care Robert Lewandowski vrea să meargă la Barcelona: “Vrea să arate că e mai bun decât Karim Benzema!”. Dezvăluirea uimitoare

Robert Lewandowski a fost golgheterul UEFA Champions League în 2020

Profimedia

Fostul impresar al lui Robert Lewandowski, Cezary Kucharski, a dezvăluit motivul pentru care starul polonez vrea cu disperare să plece de la Bayern Munchen și să semneze cu Barcelona. Agentul spune că atacantul de 33 de ani își dorește să-l întreacă pe Karim Benzema, care în sezonul trecut a strălucit ca niciodată în tricoul lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski are bagajele făcute și așteaptă transferul răsunător la Barcelona. Polonezul vrea să-i facă concurență lui Karim Benzema, “mașinăria de goluri” a lui Real Madrid.

Robert Lewandowski vrea să meargă la Barcelona și să-l “umbrească” pe Karim Benzema

Dezvăluirea impresionantă a fost făcută de Cezary Kucharsk, fostul agent al lui Lewandowski:

“Vrea să arate că e mai bun decât Benzema. Acesta este un alt motiv pentru care vrea să plece la Barca. Lewandowski nu are visuri. Pentru el, fotbalul este un job, iar el este foarte profesionist. Real Madrid și Barcelona sunt la același nivel.”, a spus Cezary Kucharsk, citat de cotidianul Marca.

Robert Lewandowski și Karim Benzema au marcat pe bandă rulantă în stagiunea precedentă. Atacantul lui Bayern a înscris de 50 de ori în toate competițiile, în timp ce vârful Realului a punctat de 44 de ori. Fiecare a contribuit la cucerirea titlului în campionatul intern, iar Benzema se poate lăuda și cu trofeul UEFA Champions League.

Reclamă

Fostul impresar al lui “Lewa” este convins că Barcelona și reprezentanții super-atacantului nu vor renunța la negocierile cu Bayern Munchen. Bavarezii cer 50 de milioane de euro în schimbul golgheterului lor:

“Barca și Lewandowski vor lupta pentru acest transfer. Eu cred că până la urmă va semna cu Barcelona, văd posibilă această mutare.”, a mai spus Kucharsk.

Șefii lui Bayern cer 50 de milioane de euro în schimbul lui Lewandowski

Robert Lewandowski, aflat de opt ani la Bayern Munchen, își dorește cu disperare să plece din Bavaria în această vară. Tomasz Wlodarczyk, un jurnalist apropiat de anturajul lui Robert Lewandowski și de agentul jucătorului, Pin Zahavi, a clarificat situația polonezului.

Reclamă 4 / 0/3

Robert a fost în contact cu Barca deja de câteva luni. În martie, Zahavi și Joan Laporta au început să discute informal și au convenit asupra necesității ca el să meargă la Barcelona.

„Da, Robert a decis deja că nu va continua la Bayern. El a încercat în toamnă să înceapă discuțiile cu conducerea lui Bayern pentru prelungirea contractului, dar a avut multe îndoieli. Atunci a fost momentul când început să se gândească serios la plecare.

Apoi a văzut că clubul este interesat să aducă un atacant tânăr și s-a simțit nedreptățit. El credea că a dat foarte mult clubului în ultimii opt ani și nu merită asta. Îmi amintesc că am vorbit cu el la începutul lunii ianuarie și era deja cu gândul la plecare”, a spus Tomasz Wlodarczyk, conform sport.es.

Bayern ține „cu dinții” de Lewandowski

Bayern nu vrea să-i dea drumul lui Lewandowski pentru mai puțin de 50 de milioane de euro.

„Cred că Bayern încearcă să găsească o modalitate de a justifica plecarea lui „Lewa”. Să ne gândim bine. Jucătorul va împlini 34 de ani. Dacă Barca ajunge să plătească 50 de milioane, plus cele 20 în bonusuri vorbim de 70 de milioame. Sunt mulți bani.

Motiv suficient pentru a explica fanilor că au făcut o afacere bună pentru un fotbalist veteran și că o pot folosi pentru a semna un jucător tânăr, de perspectivă. De aceea până acum nici nu au vrut să audă de mai puțin de 50 de milioane. Sentimentul meu este că dacă Barca va ajunge la această cifră, transferul se va face. Sigur”, a mai spus Wlodarczyk.

12 iulie e data la care lotul lui Bayern Munchen se reunește. Lewandowski e așteptat de conducerea bavarezilor la antrenamente, în ciuda dorinței sale de a părăsi clubul. Polonezul mai are contract cu Bayern până în 2023.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și