Închide meniul

Barcelona oferă 55 de milioane de euro pentru Raphinha. Brazilianul a făcut un sezon senzaţional la Leeds

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2022, 19:08

Barcelona oferă 55 de milioane de euro pentru Raphinha. Brazilianul a făcut un sezon senzaţional la Leeds

Barcelona oferă 55 de milioane de euro pentru Raphinha

Raphinha este atacantul lui Leeds / Profimedia

Barcelona oferă 55 de milioane de euro pentru Raphinha. Şefii de pe Camp Nou se pregătesc de sezonul următor şi au deja favoriţi pe listă pentru a-şi întări lotul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii sunt cu ochii pe doi jucători în această vară. Robert Lewandowski, de la Bayern Munchen, pentru care au trimis deja o ofertă de 32 de milioane de euro, și Raphinha, mijlocașul ofensiv al celor de la Leeds United. Barca a trimis către Leeds o ofertă de 55 de milioane de euro, conform presei din Anglia.

Barcelona oferă 55 de milioane de euro pentru Raphinha

Britanicii au refuzat propunerea şi nu îl vor lăsa să plece, mai ales pentru că au reuşit salvarea de la retrogradare în ultima etapă, după o victorie pe terenul celor de la Brentford, 2-1. Dacă englezii retrogradau, mijlocașul avea o clauză de reziliere ce devenea activă de 30 de milioane de euro. Chiar el a fost cel care a pus umărul serios la salvarea dramatică a echipei de pe Elland Road.

36 de meciuri are Raphinha în acest sezon şi şi-a trecut în cont 11 goluri şi 3 pase decisive pentru Leeds. Fotbalistul este cotat la 45 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt şi are 7 selecții și 3 goluri pentru naționala Braziliei.

Xavi a cerut noi jucători pentru a se lupta la titlu sezonul viitor. Catalanii s-au înţeles momentan cu Frank Kessie şi cu Andreas Christensen, iar ambii vor ajunge în La Liga, din postura de jucători liberi de contract.

Reclamă

Xavi confirmă primele 4 plecări de la Barcelona

Antrenorul Barcelonei a anunţat care sunt jucătorii de care gruparea de pe Camp Nou se va despărţi în această vară. Oscar Mingueza (23 de ani), Martin Braithwaite (30 de ani), Riqui Puig (22 de ani) și Samuel Umtiti (28 de ani) au fost printre numele enumerate.

Da, am vorbit atât cu ei, cât și cu alții. Sunt patru sau cinci jucători. Ei știu deja ce părere am. Trebuie să găsim soluții pentru cei care nu mai pot continua aici. Acum că ne-am atins obiectivele a sosit timpul, iar eu de asta sunt antrenor.

Îmi lasă un gust amar, dar a trebuit să îi informez. Mi-au demonstrat că au dorință, iar unii mi-au mulțumit. Am fost sincer cu ei, le-am spus că aici le-ar fi fost greu să prindă minute și că ar fi mai fericiți la alte echipe„, a spus Xavi, conform Football Espana.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona este pregătită să se despartă de nouă jucători la finalul acestui sezon. Xavi nu se mai poate baza din sezonul următor pe: Neto, Umtiti, Lenglet, Mingueza, Riqui Puig, Pjanic, Collado, Braithwaite și Trincao. Catalanii au oferte pe numele lor, însă salariile fotbaliștilor sunt considerate mult prea mari de către cluburile interesate.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și