Închide meniul

Xavi, exasperat de criza de la Barcelona! Anunţul disperat făcut de antrenor după transferul lui Erling Haaland la Manchester City

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2022, 12:30

Xavi, exasperat de criza de la Barcelona! Anunţul disperat făcut de antrenor după transferul lui Erling Haaland la Manchester City

Xavi este antrenorul Barcelonei

Xavi, antrenorul Barcelonei, în timpul unui meci / Profimedia

Xavi este exasperat de criza financiară de la Barcelona. Antrenorul catalanilor a făcut un anunţ disperat după ce Erling Haaland, una dintre ţintele grupării de pe Camp Nou, a fost prezentat la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Pep Guardiola va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland, iar Xavi anunţă că Barcelona nu se poate lupta cu granzii Europei pe piaţa transferurilor.

Xavi, exasperat de criza de la Barcelona

Erling Haaland s-a aflat pe lista Barcelonei, însă superstarul norvegian s-a înţeles cu Manchester City. Atacantul care a impresionat la Dortmund este doar unul dintre jucătorii pe care gruparea de pe Camp Nou a eşuat să îi aducă. Dusan Vlahovic, vârful transferat de Juventus în iarnă, este doar un alt exemplu.

„E o ruşine că nu am putut să concurăm!”, este anunţul categoric făcut de Xavi, citat de Marca.

Scene horror în Barcelona – Celta Vigo 3-1

Barcelona – Celta Vigo 3-1. Echipa lui Xavi a obținut o victorie extrem de importantă. Seara liniștită de pe Camp Nou s-a transformat într-o scenă horror după o oră de joc. Ronald Araujo (23 de ani) și Gavi (17 ani) s-au ciocnit cap în cap. Cei doi jucători ai catalanilor s-au lovit în aer, căzând ca secerați.

Reclamă

Inițial, cei doi jucători ai Barcelonei s-au ridicat și au continuat meciul, însă lucrurile aveau să se complice. Araujo s-a prăbușit pe teren în timp ce se îndrepta către poziția sa. Întregul stadion a rămas împietrit, iar echipa medicală a intervenit de urgență. Fundașul uruguayan și-a recăpătat cunoștința, spre ușurarea colegilor, fanilor și a tuturor celor prezenți pe Camp Nou. Ulterior, Araujo a fost urcat pe targă și introdus în ambulanță, urmând să fie dus la spital pentru controale amănunțite, anunță sport.es.

Barcelona conducea cu 3-1 în momentul ciocnirii dintre Araujo și Gavi. Catalanii au deblocat tabela în minutul 30, prin Memphis Depay. Pierre-Emerick Aubameyang a majorat avantajul formației lui Xavi cu 4 minute înaintea pauzei. Tot atacantul gabonez a dus scorul la 3-0 imediat după startul reprizei a doua. Iago Aspas a redus din diferență în minutul 50, iar speranțele Celtei nu erau complet distruse. Până în minutul 58, când Jeison Murillo a fost eliminat, iar misiunea Barcei a devenit mult mai ușoară.

S-a încheiat 3-1 pentru Barcelona, care se află foarte aproape să își asigure locul al doilea din La Liga, cu două meciuri rămase din acest sezon. Catalanii au un avans de 7 puncte față de Sevilla, care va juca în această rundă cu Mallorca.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Erling Haaland

Manchester City a anunțat oficial transferul lui Erling Haaland. Starul norvegian de la Borussia Dortmund va ajunge la campioana Angliei pe 1 iulie 2022. Clubul de pe Etihad va plăti, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul anului în lumea fotbalului.

Manchester City și Borussia Dortmund au ajuns la un acord de principiu în privința transferului lui Erling Haaland. Mutarea se va realiza la finalul sezonului.

Campioana din Premier League a făcut marele anunț marți: „Manchester City poate confirma că a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul atacantului Erling Haaland la clubul nostru pe 1 iulie 2022”, a anunțat Manchester City, pe contul oficial de Twitter.

În urma transferului la City, Haaland va intra în top 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Atacantul de 21 de ani va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

Campioana din Premier League va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund va primi 75 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și