Închide meniul

Brazilianul-minune a venit la Barcelona să se lupte cu Lewandowski pentru un loc în atac! A fost prezentat cu un tigru pe teren

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 decembrie 2023, 12:51

Reclamă
Brazilianul-minune a venit la Barcelona să se lupte cu Lewandowski pentru un loc în atac! A fost prezentat cu un tigru pe teren

Brazilianul-minune a venit la Barcelona să se lupte cu Lewandowski pentru un loc în atac

Brazilianul-minune a venit la Barcelona să se lupte cu Lewandowski pentru un loc în atac. Este vorba de Vitor Roque, atacant pe care Barcelona a plătit vara trecută 40 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul sezon la Athletico Paranaens, Roque a marcat de 21 de ori în 46 de partide. Roque are 18 ani şi este evaluat deja la 40 de milioane de euro.

Poreclit „Tigrul”, cei de la Barcelona au adus la stadion un tigru pentru prezentarea oficială.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Brazilianul-minune a venit la Barcelona să se lupte cu Lewandowski pentru un loc în atac

„Sunt foarte fericit pentru tot ce se întâmplă în viața mea. Visul meu a fost întotdeauna să joc în Europa și să pot să o fac la un club atât de mare precum e Barcelona, acolo unde au triumfat atâția brazilieni.

Reclamă

Încerc să îmi lucrez psihicul în cel mai bun mod posibil pentru a putea ajunge cu multă modestie la Barcelona. Ce trebuie să fac acum este să continui să muncesc cu modestie, aici este cheia succesului, dacă voi face asta sunt sigur că lucrurile la Barca vor ieși bine”, a spus Vitor Roque în presa din Spania, conform sport.es.

Totodată, Barcelona vrea să îi prelungească contractul lui Marc Guiu, un alt puşti de 18 ani. Guiu are contract până în 2025, dar catalanii vor să îi ofere o nouă înţelegere valabilă pe o perioadă îndelungată.

Lionel Messi a dezvăluit de ce nu a vrut să revină la Barcelona

Leo Messi a rupt tăcerea. Starul argentinian a explicat de ce a ales să semneze cu Inter Miami şi nu cu FC Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

”Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult, eram foarte încântat să mă pot întoarce, dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze, dar până la urmă nu s-a putut.

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru… A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală, dar noi locuind tot la hotel… Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut.

De asemenea, sunt într-un moment în care vreau să ies puțin din focus, să mă gândesc mai mult la familia mea. Am vrut să caut și altceva, și un pic de liniște sufletească”, a declarat Lionel Messi pentru mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și