Închide meniul

Când urmează să fie prezentat Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid! Ultimele detalii despre transferul românului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 20:50

Când urmează să fie prezentat Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid! Ultimele detalii despre transferul românului

Când urmează să fie prezentat Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, la finalul unui meci la Rapid/ Profimedia

Spaniolii au dezvăluit ultimele detalii despre transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid şi au anunţat când urmează să fie prezentat românul la formaţia lui Diego Simeone. Aceştia au transmis şi că portarul Ivo Grbic urmează să plece de la formaţia madrileană, deoarece nu s-a prezentat la ultimul antrenament al madrilenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid i-a achitat clauza de 800.000 de euro a lui Horaţiu Moldovan. Portarul român a plecat încă de luni spre Madrid, pentru a semna cu formaţia lui Simeone.

Când urmează să fie prezentat Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Conform ultimelor informaţii apărute în presa din Spania, Horaţiu Moldovan a trecut cu bine de vizita medicală, de la Atletico Madrid. Portarul român va fi prezentat la noua sa echipă miercuri, după ce se vor pune la punct ultimele detalii din contractul său.

„Moldovan nu a fost la antrenamente, dar a trecut de testele medicale. Nu are actele necesare pentru a fi prezent la antrenamente. Nu este sigur că transferul va fi anunţat astăzi şi ar putea fi nevoit să aştepte până mâine, deoarece Atletico pregăteşte meciul cu Sevilla”, au notat spaniolii de la marca.com.

De asemenea, au apărut şi imagini de la ultimul antrenament al lui Atletico Madrid. Portarul care a fost rezerva lui Jan Oblak, Ivo Grbic, nu a fost prezent, iar sloveanul s-a pregătit alături de doi portari tineri, Gomis şi Diego Diaz.

Reclamă

Grbic va pleca în această iarnă de la Atletico Madrid. Spaniolii au anunţat că portarul va semna cu Sheffiel United, club din Premier League. În presa iberică au mai apărut informaţii conform cărora portarul croat s-ar fi săturat să fie rezerva lui Jan Oblak, acesta fiind motivul pentru care pleacă de pe Wanda Metropolitano.

Horaţiu Moldovan a prins transferul carierei, în această iarnă. După trei sezoane petrecute în tricoul giuleştenilor, şi după ce s-a calificat cu echipa naţională la EURO 2024, portarul de 26 de ani va semna cu Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Mundo Deportivo a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Horaţiu Moldovan va fi transferat de Atletico Madrid

Mundo Deportivo a precizat care este adevăratul motiv pentru care Horaţiu Moldovan va fi transferat de Atletico Madrid. Portarul Rapidului şi al naţionalei României a ajuns deja în capitala Spaniei.

Potrivit mundodeportivo.com, aducerea lui Horaţiu Moldovan a fost strâns legată de dorinţa lui Ivo Grbic de a pleca în această iarnă de la echipă. Croatul în vârstă de 28 de ani a fost transferat în 2020 de la Lokomotiva Zagreb şi a primit puţine şanse de a apăra buturile grupării de pe Metropolitano. A fost titular numai anul trecut, când Oblak s-a accidentat şi a fost indisponibil trei luni.

Ivo Grbic şi-a găsit echipă şi şi-a forţat plecarea. Urmează să semneze în următoarele ore cu Sheffield United, ultima clasată din Premier League.

„Ivo Grbic se îndreaptă spre premier League, pentru a juca la Sheffield United. El s-a săturat să fie în permanenţă în umbra lui Jan Oblak. La 28 de ani, a luat decizia că este timpul să plece. Contractul lui se încheia pe 30 iunie, dar dată fiind apropierea de Europeanul din Germania, a vrut să schimbe echipa pentru a prinde câteva minute şi să fie în lotul Croaţiei la turneul final.

Atletico a acceptat dorinţa portarului şi va primi şi o sumă de bani în schimbul transferului. În locul lui vine Horaţiu Moldovan, internaţionalul român care a ajuns plin de speranţă la Madrid. Astăzi va face vizita medicală şi va semna un contract pe patru sau cinci ani„, anunţă sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și