Închide meniul

Mundo Deportivo a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Horaţiu Moldovan va fi transferat de Atletico Madrid: „S-a săturat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2024, 16:43 / Actualizat: 23 ianuarie 2024, 20:45

Mundo Deportivo a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Horaţiu Moldovan va fi transferat de Atletico Madrid: „S-a săturat!

Mundo Deportivo a dezvăluit adevăratul motivul pentru care Horaţiu Moldovan va fi transferat de Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, după ultimul meci la Rapid / Profimediaimages

Mundo Deportivo a precizat care este adevăratul motivul pentru care Horaţiu Moldovan va fi transferat de Atletico Madrid. Portarul Rapidului şi al naţionalei României a ajuns deja în capitala Spaniei şi va face vizita medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goalkeeperul în vârstă de 26 de ani a fost dorit cu insistenţă de Betis, dar a fost „deturnat” pe ultima sută de metri de Diego Simeone. Antrenorul echipei aflate pe locul 4 în La Liga a rezolvat astfel una dintre problemele cu care s-a confruntat în această seară.

Mundo Deportivo a dezăluit adevăratul motiv pentru care Horaţiu Moldovan va fi transferat de Atletico Madrid

Potrivit mundodeportivo.com, aducerea lui Horaţiu Moldovan a fost strâns legată de dorinţa lui Ivo Grbic de a pleca în această iarnă de la echipă. Croatul în vârstă de 28 de ani a fost transferat în 2020 de la Lokomotiva Zagreb şi a primit puţine şanse de a apăra buturile grupării de pe Metropolitano. A fost titular numai anul trecut, când Oblak s-a accidentat şi a fost indisponibil trei luni.

Ivo Grbic şi-a găsit echipă şi şi-a forţat plecarea. Urmează să semneze în următoarele ore cu Sheffield United, ultima clasată din Premier League.

Ivo Grbic se îndreaptă spre premier League, pentru a juca la Sheffield United. El s-a săturat să fie în permanenţă în umbra lui Jan Oblak. La 28 de ani, a luat decizia că este timpul să plece. Contractul lui se încheia pe 30 iunie, dar dată fiind apropierea de Europeanul din Germania, a vrut să schimbe echipa pentru a prinde câteva minute şi să fie în lotul Croaţiei la turneul final.

Reclamă

Atletico a acceptat dorinţa portarului şi va primi şi o sumă de bani în schimbul transferului. În locul lui vine Horaţiu Moldovan, internaţionalul român care a ajuns plin de speranţă la Madrid. Astăzi va face vizita medicală şi va semna un contract pe patru sau cinci ani„, anunţă sursa citată anterior.

Horaţiu Moldovan, la plecarea spre Spania: „Dacă nu era Rapid, nu jucam nici în Liga 1!”

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid şi a avut un mesaj emoţionat pentru fosta sa echipă. Horaţiu Moldovan a spus că Rapid l-a ajutat enorm în carieră.

Totodată, Horaţiu Moldovan a mai spus că nu putea refuza oferta de la Atletico Madrid, chiar dacă are şanse mai mici să joace titular în faţa lui Jan Oblak.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să le mulţumesc celor de la Rapid. Dacă nu erau ei, nu eram nici la Liga 1. Cred că sunt foarte mulţi oameni cărora le mulţumesc, dar nu stau acum să îi numesc pe toţi. Sunt foarte multe amintiri frumoase, cred ăc şi promovarea, şi intrarea în playoff. Întâlnirea cu suporterii pe noul Giuleşti, chiar am amintiri frumoase şi am ce povesti nepoţilor.

Cel mai greu moment de la Rapid, a fost la început, când am semnat şi am pierdut la Slobozia. Au fost foarte multe discuţii, dar când a apărut Atletico Madrid nu poţi refuza această echipă. Au fost şi cei mai decişi. Mai am de făcut vizita medicală. Cu Diego Simeone nu am apucat să vorbesc. Cu Mister Edi am schimbat câteva mesaje, îi mulţumesc pe această cale„, a spus Horaţiu Moldovan la plecarea din România.

Atletico Madrid va plăti suma de 800.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere. Lui Horaţiu Moldovan i s-a propus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate. Atletico este dispusă să îi achite un salariu de 800.000 de euro în primul an, după care va creşte progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare sezon. În Giuleşti, Moldovan câştigă 10.000 de euro pe lună.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și