Închide meniul

Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2024, 14:31

Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul

Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Kylian Mbappe pleacă de la PSG / Profimediaimages

Francezii au dezvăluit când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul lui PSG a anunţat că va pleca la finalul sezonului din Ligue 1 şi este iminentă mutarea lui pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la Marca au anunţat încă de luna trecută că actele au fost semnate şi că Mbappe este noul transfer „galactic” reuşit de Florentino Perez. Totuşi, atacantul cotat la 180 de milioane de euro a refuzat să vină cu noi detalii despre viitorul său.

Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Aflat în cantonamentul Franţei, Mbappe a avut o reacţie acidă în momentul în care a fost întrebat dacă va pleca la Real Madrid.

M-ați văzut distras în ultimele mele jocuri? Sunt mereu concentrat pe următorul meci. Prioritatea mea este echipa națională, când sunt aici nimic altceva nu contează.

Nu m-am ascuns niciodată. În ziua în care trebuie să anunț ceva o voi face. Nu mi-a fost niciodată frică, o să vin și o să vă spun. Acum nu am nimic important de anunțat, îmi pare foarte rău că vă dezamăgesc.

Reclamă

Contractul meu nu este un subiect de conversație acum. Întrebarea dacă voi rămâne sau nu este irelevantă acum”, a declarat Kylian Mbappe.

Fost jucător la PSG şi comentator la RMC Sport, Jérôme Rothem a ţinut să anunţe când va fi prezentat Mbappe pe Santiago Bernabeu. Potrivit acestuia, atacantul de 25 de ani va sta lângă Florentino Perez până să înceapă EURO 2024.

Va face anunţul până la EURO. Mai este varianta de a anunţa în momentul în care PSG este eliminată din Champions League, sau dacă Real Madrid pierde dubla cu Manchester City, pentru semifinale. Cât timp există posibilitatea ca PSG – Real Madrid să se dispute în Ligă, nu va face nimic. Nu va anunţa nimic„, a spus Jérôme Rothem la RMC Sport, citat de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe are cifre fabuloase la PSG în acest sezon. În cele 37 de meciuri din toate competiţiile a reuşit 38 de goluri şi 8 pase decisive.

Preşedintele Barcelonei a analizat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Joan Laporta consideră că sosirea starului francez Kylian Mbappe la Real Madrid, în această vară, va genera probleme şi va forţa plecarea unei alte vedete a rivalei din La Liga, informează presa spaniolă.

Întrebat, în cadrul unui amplu interviu acordat cotidianului El Mundo Deportivo, dacă o invidiază pe Real Madrid pentru transferul lui Mbappe, Laporta a avut un răspuns surprinzător.

Nu, deloc, deloc. Am intuiţie, acolo au o problemă. Trebuie să vinzi un jucător (dacă soseşte Mbappe), nu-i aşa? Pentru că nu vor juca amândoi pe acelaşi post. Şi sunt, de asemenea, jucători foarte marcanţi. Vorbim despre cifrele care vor fi, iar asta va perturba vestiarul cu siguranţă. Ăsta nu este un cadou„, a declarat Joan Laporta, citat de agerpres.ro.

Laporta s-a referit la faptul că Mbappe evoluează de obicei în banda stângă, acolo unde Real Madrid îl are deja pe brazilianul Vinicius Junior, unul dintre jucătorii de bază ai echipei pregătite de Carlo Ancelotti.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și