Închide meniul

„O invidiezi pe Real Madrid?” Preşedintele Barcelonei a analizat transferul lui Kylian Mbappe şi asigură: „Le strică vestiarul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2024, 13:42

Reclamă
„O invidiezi pe Real Madrid? Preşedintele Barcelonei a analizat transferul lui Kylian Mbappe şi asigură: „Le strică vestiarul!

Preşedintele Barcelonei a analizat transferul lui Kylian Mbappe la Real madrid

Joan Laporta şi Kylian Mbappe / Colaj Profimediaimages

Preşedintele Barcelonei a analizat transferul lui Kylian Mbappe şi asigură că Real Madrid va avea de suferit sezonul viitor din La Liga. Joan Laporta nu se teme de mutarea de senzaţie pregătită de marea rivală. Se aşteaptă ca Carlo Ancelotti să aibă probleme în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta consideră că sosirea starului francez Kylian Mbappe la Real Madrid, în această vară, va genera probleme şi va forţa plecarea unei alte vedete a rivalei din La Liga, informează presa spaniolă.

Preşedintele Barcelonei a analizat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Întrebat, în cadrul unui amplu interviu acordat cotidianului El Mundo Deportivo, dacă o invidiază pe Real Madrid pentru transferul lui Mbappe, Laporta a avut un răspuns surprinzător.

Nu, deloc, deloc. Am intuiţie, acolo au o problemă. Trebuie să vinzi un jucător (dacă soseşte Mbappe), nu-i aşa? Pentru că nu vor juca amândoi pe acelaşi post. Şi sunt, de asemenea, jucători foarte marcanţi. Vorbim despre cifrele care vor fi, iar asta va perturba vestiarul cu siguranţă. Ăsta nu este un cadou„, a declarat Joan Laporta, citat de agerpres.ro.

Laporta s-a referit la faptul că Mbappe evoluează de obicei în banda stângă, acolo unde Real Madrid îl are deja pe brazilianul Vinicius Junior, unul dintre jucătorii de bază ai echipei pregătite de Carlo Ancelotti.

Reclamă

Kylian Mbappe a decis să nu îşi prelungească contractul cu echipa franceză Paris Saint-Germain, scadent la finalul acestui sezon, iar presa spaniolă a anunţat deja că jucătorul a ajuns la un acord cu Real Madrid, club la care urmează să evolueze din sezonul viitor.

Mbappe are o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro. În acest sezon are cifre fabuloase la PSG. În cele 37 de meciuri din toate competiţiile a reuşit 38 de goluri şi 8 pase decisive.

Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței

Clubul spaniol Real Madrid a trimis o scrisoare Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF) pentru a o avertiza că niciunul dintre jucătorii săi nu va fi autorizat să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară, informează L’Equipe.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia madrilenilor este valabilă pentru întregul lot de jucători, nu doar pentru cei francezi, adaugă ziarul sportiv din Hexagon, care subliniază că, în aceste condiţii, visul olimpic al starului Kylian Mbappe, viitorul recrut al lui Real Madrid, pare să se spulbere.

Nu eu decid, ci angajatorul meu, el va avea ultimul cuvânt. Dacă angajatorul meu nu va vrea să particip, nu o voi face”, a precizat Mbappe, căpitanul Les Bleus, în luna noiembrie 2023, în cadrul unei conferinţe de presă a selecţionatei Franţei.

„Am ajuns într-o etapă a vieţii mele în care nu mai vreau să forţez lucrurile. Dacă voi fi lăsat să fac asta, voi merge cu mare plăcere la JO, dar dacă nu se poate, voi înţelege”, declara în luna ianuarie starul francez, în vârstă de 25 de ani, pentru revista GQ în ianuarie anul trecut.

Kylian Mbappe, aflat la final de contract cu Paris Saint-Germain, urmează să participe la EURO 2024 din Germania, între 14 iunie şi 14 iulie, înaintea startului Jocurilor Olimpice de la Paris, pe 26 iulie, competiţie la care fiecare echipă participantă poate alinia doar trei jucători cu vârsta mai mare de 23 de ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și