Închide meniul

Când va reveni pe teren Jude Bellingham, după accidentarea suferită! Anunţul spaniolilor

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2023, 17:00

Reclamă
Când va reveni pe teren Jude Bellingham, după accidentarea suferită! Anunţul spaniolilor

Când va reveni pe teren Jude Bellingham, după accidentarea suferită

Jude Bellingham, după ce s-a accidentat în meciul cu Rayo Vallecano/ Profimedia

S-a aflat când va reveni pe teren Jude Bellingham, după accidentarea suferită într-un meci al lui Real Madrid. Englezii au făcut anunţul şi au dezvăluit ce se întâmplă cu starul lui Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham s-a accidentat la umăr în duelul din urmă cu două etape, dintre Real Madrid şi Rayo Vallecano, duel încheiat cu scorul de 0-0.

Când va reveni pe teren Jude Bellingham, după accidentarea suferită

Jude Bellingham a fost convocat la naţionala Angliei, pentru meciurile din preliminariile EURO, din această lună. Jurnalistul Alberto Pereiro a anunţat că starul englez va fi supus mai multor teste, de către medicii naţionalei Angliei, şi va reveni la Madrid cel târziu marţi dimineaţă.

Ulterior, Jude Bellingham îşi va începe recuperarea la clinica lui Real Madrid, „galacticii” sperând ca mijlocaşul să fie apt la următorul meci de campionat, cu Cadiz, programat după pauza partidelor echipelor naţionale.

Bellingham va rata astfel meciurile Angliei cu Malta şi Macedonia de Nord, din preliminariile EURO 2024. Englezii sunt pe primul loc în grupa de calificare, având şase puncte peste ocupanta locului trei, Italia, care se luptă pentru prezenţa la EURO.

Reclamă

La Real Madrid, Jude Bellingham a ratat duelul din ultima etapă, cu Valencia, duel câştigat categoric de „galactici” cu scorul de 5-1.

În acest sezon, Jude Bellingham are cifre fantastice. Starul englez de 20 de ani a bifat 14 meciuri la Real Madrid, şi a reuşit să marcheze 13 goluri şi să ofere şi trei assist-uri.

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano!

Jude Bellingham s-a accidentat în Real Madrid – Rayo Vallecano! Starul madrilenilor a suferit o accidentare în meciul de pe Santiago Bernabeu cu Rayo Vallecano, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul englez a căzut rău în timpul primei reprize şi a fost bandajat serios la umăr. El a dus partida la bun sfârşit, dar rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea.

La finalul remizei de pe teren propriu cu Rayo Vallecano, Carlo Ancelotti a vorbit puţin şi despre Jude Bellingham. Internaţionalul englez a suferit o accidentare la umărul stâng în meciul de pe Santiago Bernabei.

El a fost bandajat de echipa medicală a madrilenilor şi a reuşit să încheie pe teren meciul cu Rayo, dar rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea sa. El va efectua mai multe teste în cursul zilei de astăzi.

„Bellingham are o problemă cu umărul său. Va face mai multe teste medicale mâine (n.r. azi). Sper să poată juca în meciul de miercuri cu Braga”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de goal.com.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley Vezi toate știrile
Citește și