Închide meniul

Carlo Ancelotti a descoperit „Triunghiul Bermudelor” la Real Madrid: „Fac mingea să dispară!”. Discurs savuros în Statele Unite

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2022, 10:41

Carlo Ancelotti a descoperit „Triunghiul Bermudelor la Real Madrid: „Fac mingea să dispară!. Discurs savuros în Statele Unite

Carlo Ancelotti, savuros față de jucătorii de la Real Madrid

Profimedia

Carlo Ancelotti a avut un comentariu savuros față de jucătorii săi de la Real Madrid. Antrenorul italian a avut doar cuvinte de laudă pentru mijlocașii Luka Modric, Toni Kroos și Casemiro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid și-a încheiat stagiul de pregătire din Statele Unite ale Americii și se pregătește de noul sezon. Carlo Ancelotti, managerul campionilor Spaniei, este încântat de evoluțiile jucătorilor săi.

Carlo Ancelotti, savuros la adresa jucătorilor săi de la Real Madrid

Carlo Ancelotti a avut un comentariu savuros, după ultimul amical disputat de Real Madrid. Managerul italian a fost întrebat de mijlocașii săi indispensabili, Luka Modric, Casemiro și Toni Kroos, și a răspuns într-un mod care descrie perfect abilitățile celor trei.

Îi numesc pe Casemiro, Kroos și Modric Triumghiul Bermudelor, pentru că fac mingea să dispară. În echipa aceasta, nu este dificil să menții foamea de succes. Dorința nu va lipsi niciodată, este imposibil cu jucători precum Casemiro, Kroos, Karim sau Modric”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Totodată, antrenorul italian a avut declarații și în privința lui Karim Benzema, golgheterul madrlenilor din sezonul trecut.

Reclamă

„Benzema este cel mai bun, fără dubii. Face totul perfect. Este foarte dificil să-l marchezi. Este Karim”, a spus Carlo Ancelotti, conform aceleiași surse citate mai sus.

Real Madrid și-a încheiat stagiul de pregătire din Statele Unite ale Americii, cu o victorie contra celor de la Juventus, scor 2-0. Karim Benzema a marcat din penalty, iar Marco Asensio a stabilit scorul final, în minutul 69, după o fază superbă.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru „galactici” urmează Supercupa Europei, contra celor de la Frankfurt. Meciul se va disputa miercuri, 10 august, și va avea loc în Finlanda, pe stadionul din Helsinki. Ulterior, Real Madrid va debuta în noul sezon de La Liga, contra celor de la Almeira, în deplasare.

Karim Benzema, gol de pus în ramă în Real Madrid – Club America 2-2

Karim Benzema a reuşit un gol de pus în ramă în amicalul Real Madrid – Club America 2-2.

Real Madrid şi Club America s-a întâlnit în confruntarea amicală de la San Francisco. Campioana Europei venea după un eşec în „El Clasico”, scor 0-1, şi a înregistrat doar o remiză, 2-2.

Totuşi, Karim Benzema i-a uluit pe americani cu un gol de pus în ramă. Atacantul l-a „executat” pe Guillermo Ochoa şi a restabilit egalitatea, după ce Henry Martin a deschis scorul.

Madrilenii au fost aduşi în avantaj de Eden Hazard, care a marcat din penalty, iar scorul final a fost stabilit de Alvaro Fidalgo, care a înscris tot din lovitură de la 11 metri.

Recomandări
  • Carlo Ancelotti, savuros față de jucătorii săi
  • Real Madrid a învins Juventus cu 2-0, în ultimul amical al verii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și