Închide meniul
VIDEO

Karim Benzema, gol de pus în ramă în Real Madrid – Club America 2-2. A fost spectacol total şi în Barcelona – Juventus 2-2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2022, 8:48

Karim Benzema, gol de pus în ramă în Real Madrid – Club America 2-2. A fost spectacol total şi în Barcelona – Juventus 2-2

Karim Benzema, gol de pus în ramă în Real Madrid - Club America 2-2. A fost spectacol total şi în Barcelona - Juventus 2-2

Karim Benzema şi Robert Lewandowski / Colaj Profimedia

Karim Benzema a reuşit un gol de pus în ramă în amicalul Real Madrid – Club America 2-2. A fost spectacol total şi în Barcelona – Juventus 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid şi Club America s-a întâlnit în confruntarea amicală de la San Francisco. Campioana Europei venea după un eşec în „El Clasico”, scor 0-1, şi a înregistrat doar o remiză, 2-2.

Karim Benzema, gol de pus în ramă în Real Madrid – Club America 2-2

Totuşi, Karim Benzema i-a uluit pe americani cu un gol de pus în ramă. Atacantul l-a „executat” pe Guillermo Ochoa şi a restabilit egalitatea, după ce Henry Martin a deschis scorul.

 

Reclamă

Madrilenii au fost aduşi în avantaj de Eden Hazard, care a marcat din penalty, iar scorul final a fost stabilit de Alvaro Fidalgo, care a înscris tot din lovitură de la 11 metri.

Spectacol total şi în Barcelona – Juventus 2-2

Spectacolul a fost la el acasă şi la Dallas, unde Barcelona a remizat cu Juventus, scor 2-2. Ousmane Dembele, care şi-a prelungit contractul cu catalanii, a reuşit o „dublă” în 6 minute pentru echipa lui Xavi.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, Moise Kean a redus din diferenţă şi a închis tabela, reuşind tot o „dublă”.

Haos total în Real Madrid – Barcelona 0-1

A fost haos total în meciul amical Real Madrid – Barcelona 0-1, disputat la Las Vegas. Jucătorii celor două mari rivale din Spania s-au încăierat pe teren, spre delirul publicului american. Totul a pornit de la un fault comis de Jordi Alba asupra lui Vinicius Jr.

Raphinha a început o acțiune promițătoare pe cont propriu, pornind de la jumătatea terenului către poarta Barcelonei. Gavi și Sergio Busquets au încercat să-l oprească pe starul brazilian, dar n-au reușit. Sprintul lui Vinicius s-a încheiat în apropierea careului, când Jordi Alba l-a blocat neregulamentar, cu o intrare dură prin alunecare.

Arbitrul i-a acordat cartonașul galben fundașului catalanilor, apoi spiritele au scăpat total de sub control. Jucătorii celor două rivale au început să se împingă, formând un meleu chiar sub ochii centralului. Vinicius, Rudiger, Araujo și Busquets au fost cei mai nervoși jucători.

În mod suprinzător, Courtois n-a stat deloc pe gânduri și a traversat întregul teren, din propriul careu până la locul încăierării, încercând să aplaneze conflictul. În cele din urmă, lucrurile s-au calmat și niciun jucător nu a fost avertizat.

Reclamă

Karim Benzema, favorit clar la Balonul de Aur! Reacţia lui Lionel Messi

Karim Benzema a reacționat după ce Lionel Messi a declarat că francezul e favorit să câștige Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid e flatat de cuvintele argentinianului.

„Am auzit cuvintele lui Messi și m-au făcut fericit, foarte fericit. Mai ales că au venit de la un asemenea jucător. Asta îmi oferă motivație să fac și mai multe lucruri„, a spus Karim Benzema, conform mundodeportivo.com.

Atacantul francez a făcut un sezon de vis şi nu a avut rival în lupta pentru titlul de golgheter în Spania. A marcat 27 de goluri, cu 9 mai mult decât Iago Aspas. Benzema a fost şi cel mai bun marcator al sezonului din Liga Campionilor, cu 15 reuşite. Urmăritorul său, Robert Lewandowski, a înscris de 13 ori.

În luna aprilie, Karim Benzema avea cota 2.5 la câştigarea Balonului de Aur 2022. Înaintea finalei cu Liverpool, bookmakerii îi ofereau 1.33, în timp ce Mohamed Salah avea cota 1.33. Victoria lui Real Madrid, de pe Stade de France, l-a făcut pe Karim Benzema să nu mai aibă rival.

În acest moment, Karim Benzema are cota 1.01, situaţie care părea de neimaginat. Mohamed Salah şi coechipierul său, Vinicius Junior, sunt pe podiumul preferinţelor, dar au şanse infime să îi „sufle” trofeul atacantului de 34 de ani.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și