Închide meniul
VIDEO

Carlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2024, 15:48

Reclamă
Carlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani

Carlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid

Carlo Ancelotti și jucătorii lui Real Madrid/ Twitter

Carlo Ancelotti a făcut show la parada de titlu a celor de la Real Madrid. Managerul „galacticilor” a ținut un discurs în fața zecilor de mii de fani adunați în Piața Cibeles din Madrid, discurs la finalul căruia l-a invitat la dans pe Eduardo Camavinga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a sărbătorit cucerirea unui nou titlu în Spania, cel de-al 36-lea din istoria clubului madrilean.

Carlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid

Fanii lui Real Madrid au ieșit în stradă pentru a sărbători alături de favoriți, Piața Cibeles fiind special amenajată pentru petrecerea campioanei din La Liga.

Carlo Ancelotti a fost în centrul atenției, fotografiindu-se din nou cu trabucul și ochelarii de soare, așa cum a făcut-o și în 2022, după succesul din La Liga și din Champions League. Imaginea a devenit imediat virală pe conturile de socializare.

Managerul lui Real Madrid a ținut și un scurt discurs în fața zecilor de mii de fani prezenți în piața din centrul Madridului. La final, Ancelotti a început să danseze cu unul dintre jucătorii săi, Camavinga.

Reclamă
Reclamă 4

Am un vis! Vreau să dansez cu Eduardo Camavinga”, a declarat Carlo Ancelotti, în uralele fanilor madrileni, conform Marca.com.

Și vedetele lui Real Madrid au fost în extaz la sărbătoarea de titlu, însă nu au uitat de finala Champions League, pe care o vor disputa cu Borussia Dortmund. Vinicius a transmis că parada din Madrid le va da multă energia înaintea duelului cu germanii.

Reclamă

Ne va da multă energie pentru a câștiga și Champions League”, a transmis Vinicius, care se afla lângă Jude Bellingham: „Sunt lângă cel mai bun din lume”, a mai declarat Vinicius.

Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite

Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Atacantul francez nu ia în calcul nicio altă variantă de transfer, potrivit unor informații apărute recent.

Campionul mondial din 2018 și-a luat deja adio de la PSG, printr-un videoclip postat pe rețelele de socializare. Acesta a anunțat că nu își va prelungi contractul cu echipa din Paris, însă nu și-a dezvăluit următoarea destinație.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Fabrizio Romano, Kylian Mbappe a refuzat o ofertă fabuloasă pentru a semna cu Real Madrid, dar și mai multe propuneri venite din Premier League.

Concret, un club din Arabia Saudită i-a făcut o ofertă de 200 de milioane de euro, pe sezon, francezului. Totuși, acesta a refuzat pe loc propunerea.

Jurnalistul citat anterior a anunțat faptul că motivul din spatele acestor refuzuri este faptul că Mbappe nu dorește să îl mai dezamăgească pe Florentino Perez.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și